Glas Zapadne Srbije

POKS objavio kako je zaista uhvaćen Draža Mihailović

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Procurela su originalna dokumenta CIA o hapšenju Dragoljuba Draže Mihailovića. Posle više od 70 godina sa njih je nedavno skinuta oznaka "strogo poverljivo". U njima jasno piše ko je izdao generala Dražu Mihailovića i kako je dospeo u komunističku… »

56. Oplenačka berba najposećenija turistička manifestacija u 2019. godini

Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
Beograd, Topola – Opština Topola, odnosno Turistička organizacija “Oplenac” dobitnik je prestižne nagrade Beogradski pobednik 2019. koja je dodeljena u beogradskom Falkenstainer hotelu. Nagradu je za 56. Oplenačku berbu kao najposećeniju… »

Rok za poslednju ratu poreza na imovinu ističe sutra

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Rok za plaćanje poslednje rate ovogodišnjeg poreza na imovinu ističe u četvrtak, 14. novembra. Gradska uprava za lokalnu poresku administraciju u Čačku obaveštava poreske obveznike - fizička lica, preduzetnike i pravna lica da sutra… »

Agenti za nekretnine napravili ozbiljan biznis, 50 eura od papira bez koga nije moguće kupiti stan

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
List nepokretnosti koji je neophodan dokument pri kupovini ili prodaji stana, a koji je moguće dobiti elektronski i besplatno, postao je očigledno unosan biznis. Prema inforamcijama "Blica", sve veći broj agencija za nekretnine naplaćuje ga klijentima… »

Gradi se nova pista na aerodromu Morava u Lađevcima: Država izdvaja 155 miliona dinara

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Kraljevo - Vlada Srbije donela je rešenje kojim se izdvaja 155 miliona dinara za izvođenje radova na aerodromu ,,Morava“. Iako se u odluci ne precizira koji se radovi planiraju, Zoran Ilić, pomoćnik ministra za avio-saobraćaj rekao je u Kraljevu da… »

Inmold, INT i Omorika hoće Budimku

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Požega - Tri firme, Inmold plast i INT iz Srbije i Omorika iz Crne Gore, zainteresovane su za kupovinu požeške fabrike Budimka, saznaje Danas. Poslednji rok za uplatu depozita ističe danas, tako da je još neizvesno hoće li će Budimka vlasnika… »

Balkanska medalja za Ognjena Nikolića

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Prvenstvo Balkana u krosu održano je u crnogorskom gradu Berane. Ove godine balkanska federacija je postala brojnija za tri reprezentacije pa sada Balkanski atletski savez čine 23 reprezentacije, odnosno države. Sada na 63. Prvenstvu Balkana… »

NEĆETE VEROVATI, 16. novembar: Kako se Sabor violinista plasirao među najbolje, ko je užički Supermen i gde će konoplja…

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Sabor violinista Srbije postao je svetsko čudo, iako je prvi put održan u Srbiji premašio je sva očekivanja. U suvoborskoj varošici majstori narodnog muziciranja na kraljici istrumenata „violini" okupili su oko 50.000 posetilaca. A seljaci bi mogli… »

Klot ili sa mesom: Kad Gordanin pasulj zamiriše sokakom

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Topola – Pasulj je hrana koja je othranila naše vojnike, i seljake. Kuvao se čorbast u velikim loncima i jeo topao i hladan, za ručak, večeru i narednog dana. Mogao se jesti klot pa je nastala izreka „prost ko pasulj“ ali i sa mesom. Tokom zime… »

Požega radi na alternativnom vodosnabdevanju: Hoće vodu sa svojih izvorišta

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Požega - Kad je stigla voda iz vodosistema „Rzav" za slučaj nužde grad Čačak nije napustio sopstvene izvore. Tim primerom pošla je i Požega. Pola posla je urađeno pa će već naredne godine i ovaj grad imati i alternativno snabdevanje vodom iz… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »