Glas Zapadne Srbije

Otvorena izložba posvećena Kišu

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čačak - U Galeriji Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis" otvorena je izložba „Danilo Kiš – posle 30 godinaˮ autorke Olge Krasić Marjanović. Izložba je posvećena liku i delu Danila Kiša, jednog od najprevođenijih srpskih pisaca… »

Inspektori u izmeni zakona tražili da dobiju status pojačane pravne zaštite

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Inspektorima je potrebnija pojačana pravna zaštita nego radnicima bezbednosti koji su obučeni da u određenim situacijama primene silu a i za to imaju sredstva, rekao je predsednik Mreže inspektora Srbije Dragoman Paunović gostujući u Jutarnjem… »

POKS objavio kako je zaista uhvaćen Draža Mihailović

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Procurela su originalna dokumenta CIA o hapšenju Dragoljuba Draže Mihailovića. Posle više od 70 godina sa njih je nedavno skinuta oznaka "strogo poverljivo". U njima jasno piše ko je izdao generala Dražu Mihailovića i kako je dospeo u komunističku… »

56. Oplenačka berba najposećenija turistička manifestacija u 2019. godini

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Beograd, Topola – Opština Topola, odnosno Turistička organizacija “Oplenac” dobitnik je prestižne nagrade Beogradski pobednik 2019. koja je dodeljena u beogradskom Falkenstainer hotelu. Nagradu je za 56. Oplenačku berbu kao najposećeniju… »

Rok za poslednju ratu poreza na imovinu ističe sutra

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čačak - Rok za plaćanje poslednje rate ovogodišnjeg poreza na imovinu ističe u četvrtak, 14. novembra. Gradska uprava za lokalnu poresku administraciju u Čačku obaveštava poreske obveznike - fizička lica, preduzetnike i pravna lica da sutra… »

Agenti za nekretnine napravili ozbiljan biznis, 50 eura od papira bez koga nije moguće kupiti stan

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
List nepokretnosti koji je neophodan dokument pri kupovini ili prodaji stana, a koji je moguće dobiti elektronski i besplatno, postao je očigledno unosan biznis. Prema inforamcijama "Blica", sve veći broj agencija za nekretnine naplaćuje ga klijentima… »

Gradi se nova pista na aerodromu Morava u Lađevcima: Država izdvaja 155 miliona dinara

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Kraljevo - Vlada Srbije donela je rešenje kojim se izdvaja 155 miliona dinara za izvođenje radova na aerodromu ,,Morava“. Iako se u odluci ne precizira koji se radovi planiraju, Zoran Ilić, pomoćnik ministra za avio-saobraćaj rekao je u Kraljevu da… »

Inmold, INT i Omorika hoće Budimku

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Požega - Tri firme, Inmold plast i INT iz Srbije i Omorika iz Crne Gore, zainteresovane su za kupovinu požeške fabrike Budimka, saznaje Danas. Poslednji rok za uplatu depozita ističe danas, tako da je još neizvesno hoće li će Budimka vlasnika… »

Balkanska medalja za Ognjena Nikolića

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Čačak - Prvenstvo Balkana u krosu održano je u crnogorskom gradu Berane. Ove godine balkanska federacija je postala brojnija za tri reprezentacije pa sada Balkanski atletski savez čine 23 reprezentacije, odnosno države. Sada na 63. Prvenstvu Balkana… »

NEĆETE VEROVATI, 16. novembar: Kako se Sabor violinista plasirao među najbolje, ko je užički Supermen i gde će konoplja…

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Sabor violinista Srbije postao je svetsko čudo, iako je prvi put održan u Srbiji premašio je sva očekivanja. U suvoborskoj varošici majstori narodnog muziciranja na kraljici istrumenata „violini" okupili su oko 50.000 posetilaca. A seljaci bi mogli… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »

Aleksandar Vučić pušten kući posle lečenja na VMA

Glas Zapadne Srbije pre 22 minuta

Šapić izlazi na parlametarne izbore?

Glas Zapadne Srbije pre 10 minuta

Još jedan udar na Dveri

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata