Glas Zapadne Srbije

I naredne godine iz budžeta grada Kraljeva biće izdvojeno do 12 miliona dinara za zapošljavanje mladih

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Kraljevo - Grad Kraljevo, kroz izdvajanje sredstava za realizaciju alternativnih mera zapošljavanja, trudi se da zaposli mlade ljude. U tu svrhu izdvajaju se svake godine određena sredstva. Predrag Terzić, gradonačelnik Kraljeva „Svake godine… »

Kineski CCCC traži podizvođače za gradnju autoputa Preljina - Požega

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
China Communications Construction Company (CCCC) raspisala je tender za podizvođače radova na gradnji autoputa Preljina - Požega, na podsekcijama 4 i 5. Tender je podeljen na 10 partija. Na obe deonice, od 134+750 kilometara do 144 + 973 kilometra i od… »

Ruska vakcina Sputnjik V dostupna drugim zemljama sledeće godine

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Ruska vakcina protiv virusa korona od sledeće godine će biti dostupna drugim zemljama za masovnu vakcinaciju, saopštio je direktor Ruskog Fonda za direktna ulaganja (RDIF) Kiril Dmitrijev tokom predstavljanja vakcine u Generalnoj skupštini UN. On je… »

Korona u Srbiji i dalje ne popušta: Inficirano još 7 919 osoba

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
U poslednja 24 časa u Srbiji je na Kovid 19 testirano 22 069 osoba, a ukupan broj pozitivnih 7 919. Od posledica virusa preminula 52 lica. U bolnicama širom Srbije na respiratore je priključeno 270 pacijenata. GZS… »

Raste broj novozaraženih, od petka nove mere

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Od početka epidemije koronavirus je u Srbiji potvrđen kod 183.437 osoba, a testirano je više od 1.800.000 ljudi. Od posledica kovida 19 preminule su 1.652 osobe, objavljeno je na sajtu covid19.rs . Prema poslednjim podacima, u Srbiji je koronavirus… »

Najveći broj obolelih u Kolubarskom okrugu po broju stanovnika je u Ljigu

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Ljig- Prema zvaničnoj statistici naspram broja stanovnika, Ljig ima najveći broj obolelih ali i hospitalizovanih i umrlih pacijenata u celom Kolubarskom okrugu. Danas su potvrđena još 22 pozitivna pacijenta. U Kovid ambulanti Doma zdravlja "Ljig"… »

Na području Zlatiborskog okruga Kovid 19 potvrđen kod 246 osoba

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Užice - Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Užice, od prethodnog izveštaja do danas Kovid -19 je potvrđen kod 246 lica: Užice – 80, Bajina Bašta – 33, Arilje – 29, Prijepolje – 26, Požega – 25, Priboj – 23, Nova Varoš – 12… »

Neodgovornost građana u opštinama Ivanjica i Lučani dovela do naglog skoka obolelih

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Ivanjica, Lučani - Teška epidemiološka slika je u Ivanjici i Lučanima gde je evidentiran nagli skok obolelih i u ovim opštinama uvedena je vanredna situacija . Ono što najviše brine je neodgovorno ponašanje građana. Jedna od žarišta korone… »

Požar u pribojskom naselju Čitluk, zapalila se kuća u kojoj živi pet porodica

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Priboj - U pribojskom naselju Čitluk, u ulici Nikole Tesle jutros oko 06 časova i 30 minuta, izbio je požar u privatnoj kući u kojoj živi pet porodica, saznaje agencija RINA. "Vatrena stihija zahvatila je krovnu konstrukciju, a na lice mesta izašli… »

Sve više hospitalizovanih u užičkim kovid bolnicama

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Užice Užice - U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano 175 pacijenata pozitivnih i suspektnih na korona virus, prenosi agencija RINA. Na odeljenju intenzivne nege nalazi se 22 pacijenta, od kojih je deset priključeno na respiratore. U… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »