Glas Zapadne Srbije

Završeno asfaltiranje puta u naselju Čitluk, radovi se nastavljaju uprkos jesenjem vremenu

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Priboj - Iako je polovina novembra, neimari „Puteva Užice“, koriste lepo vreme, da završavaju planirane aktivnosti, pre svega na putnoj infrastrukturi, navodi se na sajtu opštine Priboj. Tako su ovih dana, asfaltirali deonicu puta u MZ Novi Priboj… »

Odlaže se donošenje Odluke o raspisivanju izbora za savete mesnih zajednica

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Arilje - Zbog opasnosti od širenja zarazne bolesti KOVID-19, odlaže se donošenje Odluke o raspisivanju izbora za savete mesnih zajednica na teritoriji opštine Arilje, dok traje zabrana okupljanja. Saveti MZ čijim članovima ističe mandat 15. i 27… »

Čemerna Čemernica, a na Mučnju - mučno

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Nova Varoš - Kako su, prema narodnom predanju i zapisima, starovlaške planine dobijale imena. Tužbalica vojnika Šabačke brigade 1876. godine: „Oj, Golijo, gola li si“. Ljute zime, vetrovi stene – najčešći „kumovi“ u vrletima… »

Ovo je jedno od najvećih otkrića u obuzdavanju kovida 19: Oboleli se dele na dve grupe

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Pacijenti oboleli od kovida 19 koji nisu imali problema sa gubitkom čula ukusa i mirisa zapravo su, za razliku od uvreženog mišljenja, imali znatno težu kliničku sliku, zbog čega su neki bivali priključeni i na respirator. Istovremeno, četiri od… »

Vučić: Patrijarhova Srbija bila je Srbija mira i okupljanja; Dodik: Bio je neobično običan čovek

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Ljubav je bila osnova vere počivšeg patrijarha Irineja, a njegova Srbija bila je ona koju je i sam stvarao - Srbija mira, Srbija koja razume i koja okuplja, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić. On je u besedi na sahrani patrijarha Irineja… »

U Zlatiborskom okrugu virus korona potvrđen kod još 125 osoba

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Užice - Prema podacima iz Zavoda za javno zdravlje Užice Od prethodnog izveštaja do danas COVID-19 je potvrđen kod 125 lica. Od tog broja Užice beleži 52 novozaraženih, Požega – 21, Priboj – 13, Čajetina – 12, Prijepolje – 11, Sjenica… »

Hospitalizovan 241 kovid pacijent u užičkoj bolnici

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Užice - U Opštoj bolnici u Užicu trenutno je hospitalizovano 39 pacijenata pozitivnih i suspektnih na korona virus. Na odeljenju intenzivne nege nalazi se njih 17, od kojih je šest na respiratoru. U Isturenom odeljenju Opšte bolnice u Požezi… »

Prodavnice će od utorka raditi do 21.00, kafići i tržni centri do 18.00

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
U periodu od 24. novembra do 3. decembra radno vreme ugostiteljskih objekata - restorana, kafića, barova, klubova, kao i trgovinskih centara, pozorišta, bioskopa i drugih ustanova kulture i priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću ograničava… »

Zorana Mihajlović: „Supermen“ Bajatović je u skoro 14 preduzeća sebe postavio za direktora ili predsednika NO

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
On je postavio i svoju grupicu koja „drži“ „Srbijagas“. Neki od njih su u ovim preduzećima zaposlili čak i svoje žene, muževe... Ovi ljudi primaju direktorske plate u „Srbijagasu“ i apanaže od 5.000 do više od 20.000 evra mesečno… »

Plava hala spremna za prve pacijente

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Čačak - Kapaciteti Opšte bolnice u Čačku popunjeni su preko devedeset odsto, pa je od danas za kovid pacijente spremna i privremena bolnica Plava hala u Atenici. Spremno je 100 postelja, a svi koji budu bili tu smešteni imaće istu negu kao… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »