Glas Zapadne Srbije

Petnica, Veliki konkurs za programe u 2020.

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Valjevo - Istraživačka stanica Petnica, evropska prestižna institucija za rad sa mladim talentima, raspisala je konkurs za prijavljivanje za njene programe u 2020. godini. Srednjoškolci iz svih krajeva naše zemlje, bez obzira na tip škole, a koji… »

Raspala se Austrougarska zašto ne bi i NATO

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Reči francuskog predsednika Emanuela Makrona branila svoje saveznike u Alijansi" i dalje ođekuju širom starog kontinenta U trenutku kada Evropa obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu, u kojem je Srbija bila jedna od pobednica, ali je nažalost… »

Čajetinac u podmlatku SNS

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati
Naprednjaci uveliko pripremaju tim novih mladih lica koji bi trebalo da se nađu na izbornim listama SNS za republičke, pokrajinske i lokalne izbore na proleće. Prema saznanjima Novosti, oni bi mogli da budu i kandidati za funkcije u najjačoj stranci… »

Na Vranovcu obeležen Dan primirja i odata pošta žrtvama Velikog rata

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Kraljevo -U prisustvu velikog broja meštana, predstavnika političkog i javnog života Kraljeva i Raškog upravnog okruga, te Vojske Srbije, Policije, boračkih organizacija i političkih partija i udruženja građana, na brdu Vranovac u selu Pekčanici… »

Samo nema njegovih: Nestala personalna dokumenta Stojana Markovića. Ko je čovek koji danas ponižava i maltretira Čačane?!

Glas Zapadne Srbije pre 14 sati
Čačak - Personalna dokumenta Stojana Markovića koji je bio direktor čačanskog Doma kulture, nestala su iz arhive u ovoj ustanovi, a u registru se umesto personalne dokumentacije nalazi samo jedan papir veličine polovine A4 formata?! Pored registra… »

Od rekorda do baš me briga i nula obraćanja – Evo kako izgleda učinak narodnih poslanika koji su branili interese građana

Glas Zapadne Srbije pre 17 sati
Čačak - Uskoro će izbori, najverovatnije 22 marta, kada će ponovo krenuti borba za vlast, mandate, i naravno sve u interesu naroda. A kako se ko zalagao za narod može se videti na internet stranici Skupštine Srbije gde je precizno evidentirano… »

 Koncert muške pevačke grupe “Takovski eho”

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Gornji Milanovac - Muška pevačka grupa “Takovski eho” iz Gornjeg Milanovca, predvođena solistima Dušanom Dulom Jakovljevićem i Radoslavom Ponjavićem Džonijem u utorak, 12. novembra 2019. godine u velikoj sali Kulturnog centra održaće koncert… »

Uvedene takse na bilijar i pikado u Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
Čačak - Odlukom o komunaknim taksama za teritoriju grada Čačka uvedene su takse na sve što funkcioniše uz pomoć žetona, a to obuhvata flipere ili bilijare. Igrači su zatečeni i moraće da menjaju zabavu ili da se sele u jeftinije gradske zone… »

Ovim putem je prolazio patrijarh Pavle i doživeo iscelenje: Staza zdravlja podno Vujna

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Čačak – Šumovita planinska staza nekad je bila jedini i najkraći put kojim su meštani Gornje Trepče stizali do manastira Vujan. Ali po svedočenju starih tuda je prolazio i najvoljeniji srpski patrijarh Pavle koji je ovde proveo deo svog monaškog… »

Veliko interesovanje mladih poljoprivrednika za podsticaje u poljoprivredi: Prijave na konkurs do kraja godine

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Topola – Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisala je konkurs za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku mladim poljoprivrednicima u 2019. godini. U opštini Topola vlada veliko… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »

Petnica, Veliki konkurs za programe u 2020.

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan

Kolovoz od 6, 5 metara

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan

Raspala se Austrougarska zašto ne bi i NATO

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan

Čajetinac u podmlatku SNS

Glas Zapadne Srbije pre 11 sati