Glas Zapadne Srbije

Obradović: Među prvim zadacima donošenje Zakona o platama

Glas Zapadne Srbije pre 10 sati
Novoizabrana ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marija Obradović izjavila je u sredu uveče da će jedan od prvih zadataka tog ministarstva biti donošenje Zakona o platama što se, kako je najavila, očekuje u prvoj polovini sledeće… »

„Karavan kulture govora“ u Priboju

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Priboj - Dom kulture „Pivo Karamatijević“ Priboj i Udruženje za razvoj kulture javnog govora „Izražajnost“ 2. i 3. novembra organizuju edukativnu tribinu i radionice o unapređenju kulture govora, koja se realizuje u okviru projekta „Karavan… »

PKS: Povoljni krediti i grantovi za početnike u biznisu

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Krediti sa povoljnim kamatama i bespovratna sredstva ponuđeni su početnicima u biznisu kroz drugu fazu vladinog "Programa promocije preduzetništva i samozapošljavanja", saopštila je danas Privredna komora Srbije. Za podsticaje mogu da konkurišu… »

Miladin Glišić, član bilijar kluba LIBERO 5 Čačak, prvak Balkanskog prvenstva

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Takmičenje je održano u Sarajevu za vikend na kome je učestvovalo 125 igrača. Još jedna zvezda je stvorena u našem kraju. Dokazali smo da je sada Čačak poznat i po bilijar sportu. Naš klub je odavno zauzeo mesto među najboljima u bivšoj… »

U čačanskoj Opštoj bolnici ukupno smeštena 24 pacijenta: Od ponedeljka ambulanta u Ljubiću ponovo u kovid režimu

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Čačak - U čačanskoj bolnici trenutno su smeštena 24 pacijenta, dok je jedno lice preminulo starosti 89 godina, koje je imalo i druga prateća oboljenja i bilo PSR pozitivno. „Mi smo već na oprezu, tim pre što je broj pregleda povećan u Domu… »

Sinče poklanja sve što je stekao, rekord - Ćenta pevao neprekidno 11 sati

Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
Mnogo sjajnih zabavljača i pevača ima u narodu, zapravo mnogo više od nekolicine koja je zaposela ekrane svih televizija, a jedan vrhunski muzičar sa kojim se i peva i plače je Dragan Vasić Ćenta iz sela Lukavica kod Lazarevca. Rado je viđen ne… »

Mladomir Puriša Đorđević, poznati režiser rođen u gradu na Moravi

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Mladomir Puriša Đorđević rođen je na Đurđevdan, 6. maja 1924. godine u Čačku. Naš je poznati filmski režiser i scenarista. Jedan je od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih filmskih autora koji su obeležili ovdašnju kinematografiju, donosi… »

Srpski Kazanova - Četiri venčanja za sedam godina

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Požega - Nema ko ne poznaje Milovana Dragutinovića, seoskog lolu i dobričinu iz sela Kalenić kod Požege. Prvi put se oženio u 53. godini, međutim bračna sreća ga nije baš poslužila, pa je u dvorištu podizao šatru još tri puta i isto toliko… »

Čačaninu hitno potrebna krv da bi pobedio u borbi sa leukemijom

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Kako bismo pomogli našem sugrađaninu Srećku Radojičiću, koji se nalazi na lečenju u Beogradu, potrebno je sakupiti krv da bi pobedio leukemiju. Reč je o prikupljanju trombocita, putem separatora. Ovaj postupak podrazumeva da se prvo prođe test na… »

Kićanov voz stigao na osmi kolosek

Glas Zapadne Srbije pre 9 sati
Čačak – Ni manjeg kluba ni većeg igrača. Košarkaši i prijatelji Železničara koji danas igra u Drugoj srpskoj ligi, ne kuka i ne žali se, obeležiće sutra u čačanskom Domu kulture sedam decenija od osnivanja i svi mogu s ponosom da kažu da… »

Glas Zapadne Srbije, najnovije vesti »