Arhiva » Vesti » Tračara 20.03.2017

Da li je lažirano usvajanje Angelininog sina Maddoxa?

Tračara ponedeljak, 20. mart 2017.

Angelina Jolie našla se usred skandala oko lažne dokumentacije koja je priložena kod usvajanja njenog najstarijeg sina Maddoxa.

Lokalni humantirani radnik Mounh Sarath priznao je da se u dokumantima za usvajanje lažno potpisao kao dečakov otac, iako ne postoje dokazi da je glumica znala za ovu prevaru.

Jolieva je Maddoxa usvojila u Kambodži 2003. godine, a Sarath sada za The Sun tvrdi da se lažno predstavio kao otac i upisao svoju adresu kako bi ubrzao proces usvajanja. “U sudskim dokumentima, Maddox je još uvek moj sin. Angelina to nikada nije ispravila”, navodi 51-godišnji Mounah.

Dečakovo usvajanje uredila je agentica Lauryn Galindo koja je kasnije osuđena na zatvorsku kaznu zbog falsifikovanja imena, datuma i mesta rođenja kambodžanske dece koju su usvojile američke porodice. U vreme Maddoxovog usvajanja, Sjedinjene Američke Države pooštrile su kontrolu usvajanja dece iz Kambodže zbog straha od trgovine decom.

I sama Angelina je u ranijim intervjuima govorila o usvajanju najstarijeg sina, istakavši da se lično uverila da dečak nema živu majku u Kambodži jer ‘nikada ne bi mogla da uzme dete jednoj majci’. “Mogu samo da zamislim kako je to užasna stvar”, istakla je Jolijeva u intervjuu.


Objavljeno na sajtu tracara.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Sun

©2017 Netmark d.o.o.