Arhiva » Vesti » Auto blog 21.03.2017

Honda CB500R osvežena za 2017.

Auto blog utorak, 21. mart 2017.  |  Moto-berza.com

Pažnja, ljubitelji motocikala, ovo je osvežena Honda CBR500R za 2017. godinu. Najnovija generacija dolazi sa ABS-om u standardnoj opremi, LED svetlima i napred i pozadi, kao i podesivim prednjim ogibljenjem.

Motocikl pokreće paralelni twin DOHC agregat s vodenim hlađenjem, zapremine 471 kubik i nudi više nego soldinu isporuku snage, što kao direktnu posledicu ima odličnu svestranost i izuzetan osećaj u vožnji.

Maksimalnih 49,6 KS je dostupno na 8.500 o/min, uz 44 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Fokusirajući se na vozače koji ne traže toliku agresivnost, CBR500R donosi supersport stil koji će se, u to nema sumnje, dopasti širokom spektru potencijalnih vlasnika. I te kako se vodilo računa o aerodinamici, udobnosti, upravljačkim karakteristikama, ali i visini sedišta.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Sve u svemu, radi se o udobnom sportskom paketu, podjednako uzbudljivom kako za nove, tako i za iskusnije vozače.

Još jedna odlična karakteristika ovog poluteškaša je Hondino Pro-Link zadnje ogibljenje, dizajnirano da poveća ukupnu udobnost u vožnji, uz devet pretpodešavanja (koja nude hod od 120 mm) za što bolje apsorbovanje nesavršenosti na putevima.

Motocikl će biti dostupan u dve kombinacije boja - "Graphite Black" crnoj /"Energy Orange" narandžastoj kao i "Gunpowder Black" metalik mat crnoj. Poznata je cena za američko tržište i ona iznosi 6.599 dolara (oko 6.150 evra).

Izvor: Moto-berza.com


Objavljeno na sajtu auto.blog.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Honda

©2017 Netmark d.o.o.