Arhiva » Vesti » Mjuz news 21.03.2017

Pesme koje niste znali da vam trebaju

i neke koje niste smeli da zaboravite!

Mjuz news utorak, 21. mart 2017.

Program beogradskog online radija sve je življi, a mi vam od nastanka šoua, POPactually prenosimo u celosti malo nakon emitovanja. Premijera na RadioApratu je ponedeljkom od 18h. Ova radijska emisija je jedno od vidova delovanja metabloga koji godinama vodi Vojkan Bećir. Bavi se onim što je popularno danas, ali i predstavlja šta bi popularno trebalo da bude. Muzički izbor graniči eklektično i šizofreno. On je potraga za autentičnim i velikim pesmama. Neosvrtanjem na žanrove, postao je žanr za sebe.

Deseti pokušaj da se olakša početak radne nedelje doneo je zvuk štikli sa pločnika Menhetna, ispovest holivudske hotelske sobe i oseku novog talasa francuske muzike.

U radijskom šou POPactually, birane su pesme za koje niste znali da su vam potrebne i one koje niste smeli da zaboravite.

Između ostalih, čuli su se: RuPaul, Natasha Leggero, ZHU, Princess Nokia, Drake, Howling, Feist, Mocky, Aeroplane, Dirty Projectors, The Shins, Katerine, Yelle, The Chinamen, TCTS, Art Department, Videosex, Chet Faker, 4UCKY, Anohni, Soulwax, Scenario Rock, Viktor's Joy, The Knife, OOHYO, Chilly Gonzales i Jarvis Cocker.


Objavljeno na sajtu mjuznews.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Izbori

©2017 Netmark d.o.o.