Izvor: N1 Info arhiva vesti 06.05.2017

Amir Zukić TV novinar godine u BiH

N1 Info 06.05.2017
Direktor N1 centra Sarajevo i urednik emisije Pressing, Amir Zukić, proglašen je TV novinarom godine za 2016. u izboru Društva novinara BiH. Nagrade su dodeljivane u pet kategorija: Pisani mediji, TV novinarstvo, Radijsko novnarstvo, Životno delo i… »

Božović posle poraza: Nesrećan gol je presudio

N1 Info 06.05.2017
Trener Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je posle poraza od Voždovca da njegovom timu bilo teško da se vrati posle nesrećno primljenog gola. Crena zvezda je porazom na Voždovcu tri kola pre kraja ispustila prvu poziciju koja je sada u rukama… »

Malinari konačno zadovoljni saradnjom s ministarstvom

N1 Info 06.05.2017
Malinari u ariljskom kraju posle aprilskog snega ovih dana strepe od grada, jer kako kažu "ugovor sa Bogom niko nema". Dogovor sa ministarstvom poljoprivrede o pomoći posle nedavnog sastanka sa ministrom Bratislavom Nedimovićem, izgleda imaju. Izvor… »

Nepogode udar na poljoprivredu, država predlaže osiguranje

N1 Info 06.05.2017
Grad veličine jajeta, koji je pogodio Ljuboviju, mnoge porodice je ostavio bez izvora prihoda. To je jedna u nizu vremenskih nepogoda koje unište useve i prihode farmera, a s obzirom na značaj poljoprivrede za srpske javne finansije, imaju jak uticaj i… »

Vučić: Nemačka firma će zaposliti 500 inženjera u Novom Sadu

N1 Info 06.05.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će jedna od najmoćnijih i najvažnijih nemačkih kompanija graditi Centar za istraživaje i razvoj u Novom Sadu, koji će odmah zaposliti 500 inženjera iz Srbije. Izvor: Tanjug "Juče sam dobio… »

Makron protiv Le Pen: Šta kažu studenti?

N1 Info 06.05.2017
U Francuskoj je danas na snazi predizborna tišina uoči drugog kruga predsedničkih izbora, na kojima Francuzi biraju između proevropskog kandidata centra Emanuela Makrona i radikalne desničarke Marin Le Pen. Pogledajte kako na izbore gledaju francuski… »

Najveće rezerve zlata u SAD, Srbija na 63. mestu

N1 Info 06.05.2017
Svetsko veće za zlato (World Gold Council/WGC) objavilo je novi popis zemalja koje imaju najveće rezerve zlata, a na prvom mestu se nalaze Sjedinjene Američke Države, sa 8.133,5 tona, javlja Anadolija. Na listi se nalazi 100 najbogatijih zemalja, a na… »

Strašan lav - uplašio se balončića od sapunice

N1 Info 06.05.2017
Belom lavu Motou u zoološkom vrtu u Broksbornu u Engleskoj priredili su iznenađenje za deseti rođendan, a kada je ispred njega pao mali balon od sapunice uplašio se i pobegao. Balon se spustio do zemlje i pukao je i nestao, a to je prepalo Motoa i… »

Doživite Pjongjang u 360 stepeni

N1 Info 06.05.2017
Nova virtuelna tura u 360 stepeni nudi fantastičan pogled u život severnokorejske prestonice Pjongjang, prenosi Russia Today (RT). Izvor: YouTube/Marcus Olsson Snimci iz Severne Koreje uglavnom se prenose uz strogu kontrolu tamošnjih komunističkih… »

"Ženski marš" protiv socijalističke vlade u Venecueli

N1 Info 06.05.2017
Hiljade žena demonstriralo je u glavnom gradu Venecuele protiv socijalističke vlade te zemlje, na skupu koji je opozicija nazvala "Ženski marš protiv represije". Žene su na glavne ulice bogatog istočnog dela Karakasa izašle u belim majicama… »