Arhiva » Vesti » Novi magazin 06.05.2017

AMSS upozorava na mokre i klizave puteve

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas vozače da voze oprezno, jer su putevi zbog čestih promena vremena mokri i klizavi.

Novi magazin subota, 6. maj 2017.  |  Beta

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na autoputu E-75 na petljama Srbobran i Feketić saobraćaj će zbog radova biti zatvoren od 8. maja do 8. avgusta.

Na putu Beograd - Subotica, u smeru od Subotice ka Beogradu, od 9.00 do 17.00 časova naizmenično će biti zatvarana brza i vozna saobraćajna traka.

Od 8. maja na autoputu E-75 biće zatvoren pristup petlji Tranšped iz smera Beograda, kao i izlaz u smeru ka Nišu, pa će vozila biti preusmerena na petlju Vrčin, autoputem, odnosno Beogradskom ulicom.

Zbog radova na nadvožnjaku na autoputu E-75 preko železničkih pruga Beograd - Niš i Trupale - Popovac, za saobraćaj je zatvorena desna traka.

Na putu Knjaževac - Svrljig do 11. maja saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Beograd - Novi Sad u zoni nove petlje Nova Pazova, za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

Na autoputu E-80, na deonici Niš - Dimitrovgrad, saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na levoj strani puta Beograd - Novi Sad, kod mosta Beška, zatvorene su zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.


Objavljeno na sajtu novimagazin.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Subotica Feketić AMSS

©2018 Netmark d.o.o.