Arhiva » Vesti » Mozzart sport 19.05.2017

Odgovor Terziću iz Humske: Partizan nema gazdu, a on je predsednik, direktor, ekonom i misli da je gazda, a ustvari nije ništa

Nastavlja se serija saopštenja na Topčiderskom brdu

Mozzart sport petak, 19. maj 2017.

Fudbalski klub Partizan je reagovao na današnje izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića novim saopštenjem. U Humskoj navode da je Partizan u nevoljnoj prilici da se iznova obrati javnosti povodom navoda čelnika Crvene zvezde, koji, u svakom obraćanju, pominje njihov klub.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Fudbalski klub Partizan nema gazdu. On ima svoje legalno i legitimno izabrano rukovodstvo, ima statutarne organe i u Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti.

Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. A svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, Zečević, Karadžić i Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš.

On je dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca – Fudbalski savez Srbije.

Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza.

Njemu ne valjaju ni prethodni ni aktuelni predesednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić sa Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde.

Zato u njegovim rečima svega ima, samo fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača, nema.

Zaključujući bilo kakvu dalju polemiku, FK Partizan prepušta Zvezdana Terzića sportskoj i svakoj drugoj pravdi. Ujedno i zaboravu”, stoji u saopštenju crno-belih.

(FOTO: Star Sport)


Objavljeno na sajtu mozzartsport.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.