Arhiva » Vesti » Tračara 19.05.2017

Kylie Jenner ima savršenu liniju, ali uopšte ne vežba: Ovo je njena tajna

Tračara petak, 19. maj 2017.

Kylie Jenner ovih dana izgleda bolje nego ikada. Tinejdžerka trenutno snima svoj rijaliti šou, Life of Kylie, i pre nekoliko dana se pojavila u kratkom topu i biciklističkama i pokazala savršene trbušnjake, uzak struk i zategnute noge. Ali u čemu je tajna njene sjajne figure?

Odgovor je – ni u čemu posebno. Kylie je na Snapchatu u više navrata priznala da ne voli da vežba i da uvek jede sve što želi – od slanine do pomfrita. Međutim, proteklih par godina, trudila se da hrani zdravije i nakon saznanja da je intolerantna na laktozu, izbacila je mlečne proizvode iz ishrane i izgubila nekoliko kilograma.

Čak je i njena starija sestra Khloe Kardashian, u blogu na svojoj aplikaciji priznala da Kylie ne praktikuje treninge sa sestrama. “Kylie ne vežba. Otišla je na trening sa mnom i Kourtney jednom i nije izdržala ni polovinu vežbi”, napisala je rijaliti zvezda.

Kako onda, ako ne vežba, izgleda tako zategnuto? Iako su mnogima prva pomisao plastične operacije, Kylie je negirala te navode, rečima da su za njen izgled zaslužni konturisanje i ugao fotografisanja. “Kunem se da postoje stvari na kojima možete raditi kada su vaši problematični delovi tela u pitanju bez da se podvrgnete operaciji”, napisala je ona na svojoj aplikaciji dodajući da joj je ‘konturisanje spasilo život’.

U istom postu je takođe negirala spekulacije da je uvećala grudi, rečima: “Ne, ljudi, nisam ugradila silikone. Svi su opseduti time. Istina je, da sam se kako sam starila, ugojila 7 kilograma i telo mi se promenilo. Definitivno sam se popunila”, objasnila je Jennerova.

U oktobru je za InStyle magazin otkrila da je razmišljala o operaciji grudi, ali je odustala od toga. “Pomislila sam: ‘Zašto ih kvariti?’. Imam lepe prirodne grudi i lepe su, male veličine. Nisam protiv toga, ali sada, to nije za mene”. Takođe se zaklela da nije ugradila implante u zadnjicu, rekavši: “Bila sam teška 54 kilograma kada sam imala 16 godina, i bila stvarno mršava. Sada imam skoro 62 kg i sada sam ok, volim što sam malo popunjenija”, rekla je 19-godišnjakinja.

Što se njenih oblina tiče, ona kaže da sve što vidimo na njenim fotografijama na društvenim mrežama je zapravo dobro razrađen plan i ugao forografisanja. “Dobro je znati svoj dobar ugao. Ja mislim da nemam baš neku guzu, ali znam kako da je namestim”, otkrila je Jennerova i dodala da je zahvalna na genima Caitlyn Jenner koji su zaslužni za njenu zategnutu figuru.

Da li joj verujete?


Objavljeno na sajtu tracara.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.