Izvor: Nova ekonomija arhiva vesti 12.07.2017

Lončar: Besplatan zdravstveni sistem kao u Srbiji ne postoji nigde

Nova ekonomija 12.07.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da zdravstveni sistem kakav postoji u Srbiji, gde je sve besplatno, ne postoji nigde u Evropi. "Hajde da sačuvamo ovo što imamo, nemojte da bude kasno, da izgubimo ovo pa da nam posle bude žao… »

Merkel: Monetarna politika ECB ne daje efekte koje bi Nemačka želela

Nova ekonomija 12.07.2017
Monetarna politika Evropske centralne banke (ECB) još uvek ne daje efekte koje bi Nemačka želela da vidi, izjavila je nemačka kancelarka Angela Merkel. Takva njena izjava dolazi posle višegodišnjih ultralabavih mera ECB namenjenih podizanju… »

Savetnik za privatizaciju PKB korporacije biće kompanija Dilojt

Nova ekonomija 12.07.2017
Savetnik za privatizaciju PKB Korporacije biće kompanija Dilojt (Deloitte), a Ministarstvo privrede će u narednom periodu Vladi Srbije predložiti najoptimalniji način za privatizaciju tog preduzeća, rečeno je agenciji Beta u tom ministarstvu. Kako… »

Koristite Visa platne kartice AIK Banke i osvojite vredna putovanja

Nova ekonomija 12.07.2017
AIK Banka organizuje nagradnu igru pod nazivom "AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!", namenjenu svim korisnicima Visa platnih kartica AIK Banke. Pravo na učešće u nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici Visa platnih kartica AIK Banke, koji tokom… »

51 Bitef održaće se od 22. do 30. septembra u Beogradu

Nova ekonomija 12.07.2017
Pod sloganom Epic Trip u Beogradu će se od 22. do 30. septembra 2017. godine održati 51 Bitef. Tim povodom, u Beogradu je danas u 11 časova u Skupštini Grada Beograda održana prva centralna konferencija povodom 51. Bitefa. Okupljenim novinarima su se… »

Ne da(vi)mo Beograd: Građanima juče nepovratno oduzet komad dunavske obale Beograda

Nova ekonomija 12.07.2017
Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd saopštila je da je juče prisustvovala javnom nadmetanju u postupku otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Beograda za katastarsku parcelu uz Kej oslobođenja u Zemunu. "Nemojmo dopustiti da nas ovaj… »

Ogromne kazne za poslodavce čiji zaposleni rade na otvorenom na 40 stepeni

Nova ekonomija 12.07.2017
U najnovijem izveštaju Svetske meteorološke organizacije o ekstremnom vremenu Beograd nije naveden kao primer. Da mogu, radnici bi ih sigurno pitali: Kako nije ekstrem kad radiš sa plus 40 direktno na leđima? Radnici kažu da jedva izdržavaju jer… »