Izvor: Prva arhiva vesti 09.08.2017

Poslednja pesma Ksenije Pajčin krije veliku tajnu:"Farsa" opisuje njen život?

Prva 09.08.2017
Neposredno pred smrt snimila je svoju poslednju pesmu pod nazivom "Farsa", a premijeru pesme sa simfonijskim orkestrom nije dočekala. Pre sedam godina Filip Kapisoda je vatrenim oružjem oduzeo život Kseniji Pajčin u njenom stanu na Voždovcu, a potom… »

Jedna je mama, vreme je da joj pokaže koliko je voli: I to samo par sekundi nakon rođenja

Prva 09.08.2017
Devet meseci je bila u njenom stomaku, osećala njeno telo, a sada ju je konačno videla. Vreme je da joj pokaže koliko je voli. Kada su je stavilil na majčine grudi, bebica je svojim rukama obgrlila majku. Sve ovo ne bilo neobično da se ne dešava… »

Angela Merkel živi u iznajmljenom stanu, kuva čorbu od krompira i sama vuče kese iz prodavnice

Prva 09.08.2017
Za Merkelovu, favorita na septembarskim izborima, koja posebno u ovo vreme predizborne kampanje i nadmetanja privlači interesovanje javnosti, kaže se da je gleda ceo svet, a da ona, ipak, uspeva da živi "jedan skoro normalan život" Nemačka kancelarka… »

Ove frizure UNIŠTAVAJU vašu kosu!

Prva 09.08.2017
Ako ih volite nosite ih samo u posebnim prilikama! Svi volimo na visokim temperaturama da nosimo konjski rep ili pletenice, ali da li ste znale da vaša super slatka frizura možda baš šteti vašoj kosi? Da, baš kao što ste i pročitale! Zato… »

Junakinja "Seks i grada" u trci za guvernera Njujorka?

Prva 09.08.2017
U američkim medijima se pojavila informacija da bi glumica Sintija Nikson, poznata po ulozi Mirande iz serije „Seks i grad“, mogla da se kandiduje za guvernera Njujorka. Glumica, međutim, još nije potvrdila ove navode. „Ne mogu da kažem više o… »

Ima 47 godina, a izgleda upola mlađe: Godine joj ne mogu ništa

Prva 09.08.2017
Britanska glumica Ketrin Zita Džons snimila je jednu reklamnu kampanju, a niko nije ostao imun na njen lepotu i negovan izgled. Osim glume, Ketrin Zita Džons se nedavno pohvalila da je vredno radila na dizajniranju kućnog dekora za QVC home prodajni… »

Zašto pilot i kopilot nikada ne jedu istu hranu pre leta?

Prva 09.08.2017
Sigurnost putnika u avio-saobraćaju gotovo je u potpunosti u rukama osoblja, tako da piloti na komercijalnim letovima moraju poštivati određene stvari, ali na mnoge mogu i uticati. Na primer, piloti najčešće mogu da biraju i kopilota s kojim bi… »