Izvor: Vesti online arhiva vesti 20.08.2017

Mrkonjić na Miloševićevom grobu: Srbija ima moralnu obavezu da mu podigne spomenik

Vesti online 20.08.2017
Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić obišao je danas u Požarevcu grob nekadašnjeg šefa države i lidera stranke Slobodana Miloševića i buketom cveća obeležio dan njegovog rođenja - 20. avgust. Mrkonjić, kako se… »

Više od pola miliona posetilaca tokom četiri dana Bir festa

Vesti online 20.08.2017
Na muzičkom festivalu "Beer fest" tokom protekla četiri dana na beogradskom Ušću bilo je više od pola miliona posetilaca, saopštili su danas organizatori. Četvrto veče festivala, sinoć, obeležili su nastupi Darka Rundeka, Goblina, S.A.R.S-a… »

Besne požari u Republici Srpskoj, uhapšene tri osobe

Vesti online 20.08.2017
U selu Turica na Trebinjskim brdima aktivan je požar, koji trebinjski vatrogasci pokušavaju danas da stave pod kontrolu, javlja RTRS. Vatrogasci pokušavaju da ugase i deo požara koji se približava selu Strujići, ali imovina nije ugrožena. Na… »

Muke Srba u Kanadi: Zbog ajvara idu u zatvor?

Vesti online 20.08.2017
Bračni par Rosić, koji već godinama živi u Kanadi, našao se licem u lice s kanadskim pravosudnim organima, i to zbog pečenih paprika. Iako su Srbiju napustili davno, pripremanja zimnice se nikad nisu odrekli, kao ni pečenja crvene paprike šilje za… »

Premijerka Poljske "oplela" po Merkelovoj

Vesti online 20.08.2017
Poljska premijerka Beata Šidlo optužila je evropske zvaničnike, pre svega nemačku kancelarku Angelu Merkel, da su otvarajući širom vrata izbeglicama otvorili kapije Evrope i onima koji seju smrt i apelovala da Evropska unija konačno zameni… »

Severna Koreja štampa dolare?

Vesti online 20.08.2017
Odakle Severnoj Koreji novac za razvijanje nuklearnog programa? Na to pitanje niko ne može da dâ pouzdan odgovor, ali postoji legenda o tome kako je ova hermetički zatvorena država svojevremeno započela "proizvodnju američkih dolara". I to ne… »

Rada Manojlović otkrila svoj fetiš?

Vesti online 20.08.2017
Pevačica Rada Manojlović već duže vreme je u ljubavnoj romansi sa svojim kolegom Harisom Berkovićem. Iako su nakon kratkog raskida mnogi mislili da neće obnoviti vezu, njih dvoje su i dalje zajedno. - Nije on meni ništa skrivio, da se razumemo, pa… »

Potpuni preokret: Nedović će biti spreman za Evropsko prvenstvo

Vesti online 20.08.2017
Srpski reprezentativac Nemanja Nedović priključiće se pripremama “orlova” već na turniru u Atini pošto je posle pregleda u Malagi ustanovljeno da oporavak ide prilično dobro. Podsećamo da je postojala bojazan da će košarkaš Unikahe zbog… »

Kolaps na Batrovcima: "Ni hrane ni vode, 10 sati čekamo"

Vesti online 20.08.2017
Na graničnom prelazu Batrovci kilometarska je kolona automobila, kamiona i motocikala koji, kako tvrde vozači, čekaju da pređu u Hrvatsku od pet do deset sati. Ekipa Tanjuga, koja je uspela do dođe na 500 metara od graničnog prelaza, razgovarala je… »

Šta čeka Kataloniju posle napada u Barseloni?

Vesti online 20.08.2017
Napad u Barseloni bi mogao značajno da utiče na političku budućnost Katalonije, piše Dojče vele. Pitanje je šta će biti sa referendumom o nezavisnosti ovog autonomnog regiona Španije koji je planiran za 1. oktobar. Kada je u četvrtak popodne… »