Arhiva » Vesti » Nedeljnik 29.08.2017

Približava se istek roka za prijavu na konkurs „Zajednici zajedno"

Fokus ovogodišnjeg konkursa je podrška kapitalnim projektima, prioritetnim za opštine i gradove u kojima se program realizuje. Konkursom je obuhvaćeno pet oblasti: ekologija, nauka/obrazovanje, javno zdravlje, socijalna zaštita, kultura i sport

Nedeljnik utorak, 29. avgust 2017.

Konkurs koji je kompanija NIS raspisala u okviru programa „Zajednici zajedno" za prijavu projekata u lokalnim samoupravama, traje do 8. septembra.

NIS podseća da pravo na prijavljivanje imaju sve organizacije civilnog društva, javne ustanove, neprofitne organizacije iz 11 gradova i opština u kojima NIS posluje: Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej.

Fokus ovogodišnjeg konkursa je podrška kapitalnim projektima, prioritetnim za opštine i gradove u kojima se program realizuje. Konkursom je obuhvaćeno pet oblasti: ekologija, nauka/obrazovanje, javno zdravlje, socijalna zaštita, kultura i sport. U svakoj lokalnoj samoupravi, u skladu sa potrebama zajednice, na osnovu sprovedenog anketiranja građana i istraživanja ključnih oblasti za ulaganje u sredini u kojoj žive, izabrane su do tri oblasti u okviru kojih će zainteresovane organizacije moći da konkurišu.

I ove godine kompanija NIS je za finansiranje projekata izdvojila 110,5 miliona dinara, a odluku o njihovom izboru doneće komisija sastavljena od predstavnika kompanije NIS i lokalne zajednice. Rezultati konkursa biće objavljeni 13. oktobra, a sve informacije o uslovima i propozicijama javnog konkursa „Zajednici zajedno" mogu se pronaći na internet adresi www.zajednicizajedno.nis.eu.


Objavljeno na sajtu nedeljnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.