Arhiva » Vesti » Pravda 09.09.2017

SNS uzvraća udarac: DS, Dveri, Janković i Jeremić žele da zatru sve srpsko na Kosovu!

Srpska napredna stranka je ocenila da Demokratska stranka, "zajedno sa svojim koalicionim partnerima, Sašom Jankovićem, Vukom Jeremićem i Dverima", sramno pomažu Aljbina Kurtija i sve one čiji je jedini cilj da se na Kosovu i Metohiji zatre sve što je srpsko.

Pravda subota, 9. septembar 2017.  |  RTS

U saopštenju SNS-a se navodi da su DS, Janković, Jeremić i Obradović još jednom pokazali da su oni zastupnici politike Envera Hodže i velikoalbanskog koncepta.

"Aljbin Kurti, najdosledniji sledbenik politike Envera Hodže, rodonačelnika politike stvaranja 'Velike Albanije', uživa nedvosmislene simpatije od strane Demokratske stranke, Jankovića, Jeremića i Obradovića koji danas otvoreno navijaju za njega i javno ga podržavaju", navodi SNS u saopštenju.

Naprednjaci ocenjuju da nakon svih pokušaja da upropaste Srbiju svojom pljačkaškom politikom, Demokratska stranka, Janković, Jeremić i Obradović sada sramno pomažu Kurtija i sve one kojima je jedini cilj da se na Kosovu i Metohiji zatre sve što je srpsko.

Ove opozicione stranke su u svojim istupima kritikovale Srpsku listu zbog prihvatanja da uđe u kosovsku vladu koju će predvoditi Ramuš Hardinaj.

Brutalnu foto-prozivku Vuka Jeremića upućenu Aleksandru Vučiću možete da pogledate OVDE.

Izvor: RTS


Objavljeno na sajtu pravda.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2019 Netmark d.o.o.