Izvor: Prva arhiva vesti 11.09.2017

U ovu zemlju obožavamo da idemo na letovanje, a sigurno niste znali da je najgora za gastarbajterski život

Prva 11.09.2017
Ako želite da imate pristojan radni i porodični život onda nemojte da se selite u Grčku. Prema izveštajima “Expact Insider-a“ za 2017. godinu Grčka je proglašena najgorom zemljom za gastajbajtere, odnosno ljude koji dolaze u ovu zemlju da žive… »

O, gospodine Darsi, pa ko je to napunio 57!

Prva 11.09.2017
Glumac Kolin Firt nije lepuškasti frajer sa španskim pločicama na stomaku, već muškarac satkan od principa, mudrosti, dobrote i jednog donekle zapostavljenog sistema vrednosti. Retke su žene koje nisu uzdahnule za Kolinom Firtom u ulozi gospodina… »

Napravite masku od kruške, za ten kao sa naslovne strane

Prva 11.09.2017
Stručnjaci za lepotu su krušku odavno uvrstili na listu zdravih i korisnih voćki koje osvežavaju i ulepšavaju kožu. Mnoge javne ličnosti, među kojima je i američka glumica Sofija Buš, ne bi je menjali ni za jedno drugo voće kada je u pitanju… »

Ljubav na neodređeno vreme: Kako su se voleli Mira i Smoki

Prva 11.09.2017
Slavni glumac Ljubiša Samardžić preminuo je u Beogradu u 81. godini posle teške bolesti, preneli su beogradski mediji. Legendu srpske i jugoslovenske kinematografije pamtićemo po brojnim ulogama a njegov život obeležila je i supruga Mirjana koja mu… »

SEDAM mračnih tajni Amiša: Lutke bez lica, incest, tišina...

Prva 11.09.2017
Lutke ne smeju da imaju lica, muzika je zabranjena, a incest rasprostranjen. Amiši su pripadnici konzervativne hrišćanske grupe u Severnoj Americi, poznate kao Stari red amiške menonitske crkve. Amiši su se pojavili u periodu 1693. do 1697. kao… »

Udahnite duboko i napunite pluća kiseonikom jer - danas TV B92 postaje O2 televizija!

Prva 11.09.2017
Tačno u 18.30, 11. septembra, vanrednim vestima na frekvenciji TV B92 život započinje nova televizija - O2 televizija, koja će odgovoriti na potrebe duhom mlade, urbane publike i promovisati moderne, visoko-energetske programe. Gledaoci će se… »

Čuveni virus koji napada bebe, navodno može lečiti rak mozga kod odraslih

Prva 11.09.2017
Virus kao lek? Američki stručnjaci tvrde da čuveni "zika“ virus, koji inače može uzrokovati oštećenja mozga kod beba, zapravo ima potencijal da koristi u lečenju raka mozga kod odraslih. Zika virus se do sad smatrao globalnom zdravstvenom… »

Zašto su malom princu Džordžu zabranili da u školi ima najboljeg druga?!

Prva 11.09.2017
Maleni princ Džordž pre nekoliko dana krenuo je u školu, a njegove prve korake u školske klupe pratila je čitava svetska javnost... Nakon što je objavljeno da najmlađi britanski princ u školi neće biti princ, nego jednostavno “Džordž… »

Seks skandal u VB: Nemešova majka besnela, Marijanin suprug tugovao

Prva 11.09.2017
Supružnici Nemešević su ljubavnu priču počeli 2011. u kući Velikog Brata u beogradskom Košutnjaku pred gledaocima iz cele regije. Ali, sada se šuška da se VB par Marijana i Nikola razvode. Muzičar je poslednju fotku sa ženom objavio na svom… »

Poslednja Smokijeva želja: Ljubiša Samardžić biće sahranjen pored sina Dragana

Prva 11.09.2017
Slavni glumac i reditelj Ljubiša Samardžić biće kremiran u četvrtak, 14. septembra, na Novom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 12.30 sati, a ispraćaj za kremaciju u 13 časova, saopštila je njegova porodica. Ljubiša Samardžić biće sahranjen… »