Arhiva » Vesti » Danas 14.11.2017

Licencirano 278 upravnika zgarda

Danas utorak, 14. novembar 2017.  |  Piše: FoNet Piše: A. Popović P

Jedino dosledna primena novog Zakona o stanovanju i određavanju stambenih zgrada mogu doprineti unapređenju kvaliteta stanovanja u praksi i podizanju standarda u ovoj oblasti, istaknuto je na prvoj konferenciji na temu Primena zakona o stanovanju i održavanju zgrada.

Konferenciju jsu organizovali Privredna komora Srbije, Udruženje za privatno obezbeđenje i ostale uslužne delatnosti u saradnji sa udruženjem Inicijativa za kvalitetnije stanovanje.

Do sada je u Srbiji licencirano 278, a za obavljanje ove delatnosti položilo je više od 400 profesionalnih upravnika koji mogu biti organizatori profesionalnog upravljanja ili se mogu zaposliti kod već postojećih organizatora profesionalnog upravljanja.

Učesnici konferencije podsetili su da je druga polovina decembra rok za preregistraciju sadašnjih skupština stambenih zgrada u stambene zajednice, kao i da institucija komšiluka još postoji i da su svest o solidarnost i zajedništvu put ka kvalitenijem upravljanju i održavanju stambenog fonda Srbije.


Objavljeno na sajtu danas.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.