Rok za izbor upravnika ističe 12. decembra

Rok za izbor upravnika ističe 12. decembra

Dnevnik utorak, 14. novembar 2017.
BEOGRAD: U Srbiji je do sada registrovano oko 3.600 stambenih jedinica, a rok za registrovanje i izbor upravnika zgrada ističe 12.decembra, podsetili su učesnici konferencije pod nazivom "Primena zakona o stanovanju i održavanju zgrada u praksi" u Privrednoj komori Srbije.
Pomoćnica ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Jovanka Atanacković rekla je da nije zadovoljna brzinom registracije stambenih zajednica, ali da je prijava intenzivirana poslednjih nekoliko meseci. "Od uvođenja... »

Licencirano 278 upravnika zgarda

Danas utorak, 14. novembar 2017.
Jedino dosledna primena novog Zakona o stanovanju i određavanju stambenih zgrada mogu doprineti unapređenju kvaliteta stanovanja u praksi i podizanju standarda u ovoj oblasti, istaknuto je na prvoj konferenciji na temu Primena zakona o stanovanju i održavanju zgrada. Konferenciju jsu organizovali... »

Mesec dana do prinudnih upravnika: Rok za registraciju stambenih jedinica 12. decembar

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
BEOGRAD - U Srbiji je do sada registrovano oko 3.600 stambenih jedinica, a rok za registrovanje i izbor upravnika zgrada ističe 12.decembra, podsetili su danas učesnici konferencije pod nazivom "Primena zakona o stanovanju i održavanju zgrada u praksi" u Privrednoj komori Srbije. Pomoćnica ministra... »

Rok za izbor upravnika ističe 12. decembra, a evo šta će biti ako ih stanari ne izaberu do tada

Blic utorak, 14. novembar 2017.
U Srbiji je do sada registrovano oko 3.600 stambenih jedinica, a rok za registrovanje i izbor upravnika zgrada ističe 12. decembra, podsetili su danas učesnici konferencije pod nazivom "Primena zakona o stanovanju i održavanju zgrada u praksi" u Privrednoj komori Srbije.
Pomoćnica ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Jovanka Atanacković rekla je da nije zadovoljna brzinom registracije stambenih zajednica, ali da je prijava intenzivirana poslednjih nekoliko meseci. - Od uvođenja... »

Manje od mesec: Neće odmah prinuda, već inspekcija

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: Manje od mesec: Neće odmah prinuda, već inspekcija
Beograd -- U Srbiji je do sada registrovano oko 3.600 stambenih jedinica, a rok za registrovanje i izbor upravnika zgrada ističe 12.decembra.
Pomoćnica ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Jovanka Atanacković rekla je da nije zadovoljna brzinom registracije stambenih zajednica, ali da je prijava intenzivirana poslednjih nekoliko meseci. "Od uvođenja... »

Rok za izbor upravnika ističe 12. decembra

Večernje novosti utorak, 14. novembar 2017.
U Srbiji je do sada registrovano oko 3600 stambenih jedinica, a rok za registrovanje i izbor upravnika zgrada ističe 12. decembra
U Srbiji je do sada registrovano oko 3600 stambenih jedinica, a rok za registrovanje i izbor upravnika zgrada ističe 12. decembra, podsetili su danas učesnici konferencije pod nazivom ''Primena zakona o stanovanju i održavanju... »

Srbija na putu kvalitetnijeg stanovanja

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: Srbija na putu kvalitetnijeg stanovanja
BEOGRAD - Jedino dosledna primena novog Zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada,odgovorno ponašanje organizatora profesionalnog upravljanja i profesionalnih upravnika, ali sprovođenje aktivnosti u pravcu veće informisanosti i edukacije građana o značaju i prednostima novina iz oblasti upravljanja i održavanja stambenih zgrada, mogu doprineti unapređenju kvaliteta stanovanja u praksi i podizanju standarda u ovoj oblasti, istaknuto je na prvoj konferenciji na temu „Primena zakona o stanovanju i
Konferencija je okupila predstavnike svih relevantnih subjekata koji učestvuju u implementaciji novog Zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada, među kojima su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture,... »
©2018 Netmark d.o.o.