Arhiva » Vesti » NoviSad.com 14.11.2017

Pao stakleni panel u sali za fizičko novosadskog vrtića

NoviSad.com utorak, 14. novembar 2017.

Novi Sad - Veliko staklo sručilo se na pod u sali za fizičko vrtića "Plavi zec" u Miletićevoj ulici krajem prošle sedmice, a srećom ni deca, niti bilo ko od zaposlenih, nije povređen.

Majka koja se obratila redakciji lista "Dnevnik" kazala je da u toj sali već četiri godine boravi grupa predškolaca, koja je tu bila samo nekoliko trenutaka pre nego što se nezgoda desila.

Zato je juče u upravi Predškolske ustanove održan sastanak sa roditeljima, gde je, između ostalog, odlučeno da se sala neće koristiti dok se ne popravi i prostor ne bude potpuno bezbedan.

"Taj objekat je star, kao i većina naših vrtića, ali pucanje tog stakla jednostavno niko nije mogao da predvidi. Bezbednost dece je rioritet i sala neće više moći da se koristi dok sve ne bude popravljeno. Do tada, svakako ćemo osigurati taj portal od daljeg oštećenja", rekla je Mirjana Đurđev, direktorka PU "Radosno detinjstvo".

Ipak, to će se dogoditi kada vrtić "Plavi zec" stigne na red. Ttrenutno je još uvek u toku renoviranje vrtića u Ulici Zlatne grede, koji je inspekcija prošlog juna zatvorila zbog velikih oštećenja izazvanih atmosferskim vodama, a krajnji rok za završetak je 20. decembar. U toku su i radovi na fasadi zabavišta u Ulici Sonje Marinković, a u planu je i obnova vrtića u Ulici Pap Pavla.

Izvor: Dnevnik


Objavljeno na sajtu novisad.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Novi Sad

©2018 Netmark d.o.o.