Arhiva » Vesti » Auto blog 15.11.2017

Renault Megane TCR - prve dostave krajem novembra

Auto blog sreda, 15. novembar 2017.  |  Vrelegume.rs

Najava kompanije Vuković Motorsport da radi na Meganu TCR je izazvala veliko interesovanje kod timova i vozača.

Megane TCR je veoma dobro prihvaćen. Prema timu Vuković, koji radi na ovom automobilu, neki od klijenata su zvali za dodatne informacije, dok su neki otišli do radionice, gde su se uverili u kvalitet komponenti i bili su impresionirani. Nemačka BESA grupa je prva mušterija koja je naručila od ove kompanije dva automobila, koji će biti predstavljeni na čuvenom Esen sajmu u Nemačkoj koji će se održati od 1. do 10. decembra.

Franjo Kovač, izvršni direktor i vlasnik BESA grupe je izjavio da je veliki ljubitelj onoga što Milenko Vuković prodaje na tržištu, i da je Megane TCR upravo ono što je želeo. Dodao je da želi da njegov tim bude jedan od najboljih i da u skladu sa tim neće praviti nikakve kompromise kada je reč o kvalitetu i performansi automobila.

Što se Milenka Vukovića tiče, on je rekao da je veoma ponosan na to kako je primljen Megane TCR. Takođe je izjavio da je agregat spreman da se montira u vozila, i da je njegov tim počeo da pravi nove šasije, dok se u isto vreme priprema za zimsko testiranje. Kompanija iz Lihtenštajna, koja je zadužena za razvoj agregata zapremine 1,8 litara, Lehman Motorentehnik, je njegov razvoj uspešno završila, te se on sada takođe nalazi u fazi testiranja, koje ova kompanija sprovodi zajedno sa BOSCH Motorsport odeljenjem.

Megane TCR koji je konstuisao Vuković tim se nalazi u prodaji sa početnom cenom od 130.000 evra. Rok čekanja za novi automobil je od 6 do 8 nedelja.

Izvor: Vrelegume.rs


Objavljeno na sajtu autoblog.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Renault Megane Nemačka Reno

©2018 Netmark d.o.o.