Arhiva » Vesti » Pravda 15.11.2017

Horor: Brat Zorana Marjanovića ide na sud zbog pedofilije?! A on je staratelj male Jane

Milošu Marjanoviću, deveru ubijene Jelene Marjanović, preti tužba za pedofiliju jer je preko Fejsbuka zavodio devojčicu I. D. (14).

Pravda sreda, 15. novembar 2017.  |  Informer

Roditelji ove devojčice najavili su da će podneti krivičnu prijavu protiv Miloša, zbog čega bi brat Zorana Marjanovića mogao da završi i na robiji, piše Informer.

Miloš se predstavlja kao Alimpije Gregor Sizeren, a devojčici priznaje da ima mnogo pedofilskih slika koje čuva u kompjuteru i naziva ih "moja kolekcija", odnosno "riznica hrabrosti"! On je tražio od I. D. da mu i ona pošalje svoje gole slike, iako je iz prepiske očigledno da je znao da ona ima samo 14 godina, navodi Informer.

Otac I. D. nije prijavio Miloša pre tri godine jer je tad imao još ozbiljniji problem sa ćerkom!

- Devojčica je u to vreme potpala pod veliki uticaj jedne sekte, koju je vodio najbolji prijatelj Miloša Marjanovića. Ona je popustila u školi, počela je čudno da se ponaša i da se oblači, pa su se njeni roditelji mesecima mučili da je iščupaju iz kandži te sekte... - priča prijatelj Marjanovića.

U takvoj situaciji, kaže, devojčicina prepiska sa Milošem, iako veoma opasna i bolesna, pala je u drugi plan.

- Usledila je grčevita borba da devojčicu povrate i na kraju su uspeli. Međutim, otac je sačuvao ćerkinu prepisku sa Marjanovićem. Kad je Milošev brat Zoran uhapšen zbog Jeleninog ubistva, poslao vam je tu prepisku, da bi javnost videla o kakvim se ljudima radi. Pošto je ćerku izbavio iz sekte, spreman je i da sve dokaze dostavi tužilaštvu i da posvedoči da je prepiska sa Milošem autentična... - naveo je prijatelj oca I. D.

U Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal objasnili su da oni mogu da reaguju samo po "pribavljanju inicijalnih dokaza koji mogu biti osnov sumnje".

- Mi ne možemo od Fejbuka da tražimo slike iz 2014, jer ih oni ne zadržavaju i ne čuvaju tako dugo. Tek ako autentični svedoci hoće da sarađuju i ukoliko nam se jave, mi ćemo proceniti šta od materijala imamo za dalji rad, pa od toga zavisi i podnošenje eventualne krivične prijave - naveli su u tužilaštvu.

Inače, ovaj slučaj posebno dobija na težini jer je Miloš Marjanović nakon hapšenja brata postao jedini staratelj Zoranovoj i Jeleninoj ćerki, šestogodišnjoj Jani! Devojčica sada živi u kući u Borči sa stricem Milošem, njegovom suprugom Milicom, dedom Vladimirom i babom Zoricom.

U Centru za socijalni rad se prave blesavi

Nakon što je Informer prošle sedmice objavio pedofilsku prepisku Miloša Marjanovića, u Centru za socijalni rad su rekli da to nije dovoljan povod da preispitaju svoju odluku da mu dodele na staranje malu Janu.

- Potrebno je da se ovaj slučaj prijavi policiji, koja će ispitati sve okolnosti ove prepiske i utvrditi istinitost ovih poruka. Tek kada se istraga završi i dobijemo policijski izveštaj i mišljenje, naš centar će moći da donese odluku i proceni šta je najbolje za dete... - rekli su u Gradskom centru.

Ostaje pitanje da li su i u septembru čekali mišljenje policije o Marjanovićima kada su Milošu dodelili dete na staranje?!

Jelena Marjanović se na dan ubistva, 2. aprila 2016, oko 14.30, na putu pored nasipa u Borči žestoko svađala sa mlađim muškarcem koji neodoljivo podseća na njenog devera Miloša Marjanovića! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer


Objavljeno na sajtu pravda.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.