Arhiva » Vesti » Jug press 07.12.2017

Hitna sednica Gradskog veća zbog kolektora

Jug press četvrtak, 7. decembar 2017.

LESKOVAC

Po hitnom postupku sazvana je i održana 52. sednica Gradskog veća Grada Leskovca. Na dnevnom redu je bila samo jedna tačka i to Predlog za dopunu Predloga izmene i dopune br. 4 Plana nabavki za 2017. godinu, čime bi se omogućilo sprovođenje javne nabavke za završetak izgradnje glavnog gradskog kolektora za centralno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda Grada Leskovca.

Načelnik gradske uprave Miloš Cvetanović obrazlažući predlog rekao je da se Jedinica za inplementaciju projekta izgradnje glavnog gradskog kolektora u Leskovcu obratila Odeljenju za javne nabavke gradske uprave sa zahtevom za izmenu i dopunu plana nabavki za 2017. godinu s obzirom da je od Ministarstva zaštite životne sredine dobijeno obaveštenje o iznosu potrebnih sredstava za projekat izgradnje glavnog gradskog kolektora koji će iznositi 600 miliona dinara sa PDV-om.

U skladu sa tim treba izvršiti izmenu procenjene vrednosti za vršenje usluga nadzora na izvođenju radova na izgradnji glavnog gradskog kolektora koji treba treba da iznosi 60 miliona dinara sa PDV-om, kao i izvršiti izmenu procenjene vrednosti za izradu projektno-tehničke dokumentacije i izvođenje radova na izgradnji glavnog gradskog kolektora koji treba da iznosi 540 miliona dinara sa PDV-om.

Gradsko veće je ovaj predlog jednoglasno usvojilo.


Objavljeno na sajtu jugpress.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

javne nabavke Leskovac

©2018 Netmark d.o.o.