Arhiva » Vesti » Nova ekonomija 07.12.2017

Službeni glasnik dobitnik nagrade Beogradski pobednik

Nova ekonomija četvrtak, 7. decembar 2017.

Javno preduzeće Službeni glasnik dobitnik je Godišnje nagrade Beogradski pobednik za ostvarene rezultate privređivanja u 2016. godini, koju dodeljuje Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Beograda.

Prema odluci žirija, ovo značajno priznanje je na svečanosti u Skupštini grada dodeljeno Službenom glasniku za izuzetne rezultate za razvoj i doprinos uspešnosti beogradske i srpske privrede u prethodnoj godini.

Direktorka Službenog glasnika, dr Jelena Trivan, povodom dobijanja ove prestižne nagrade izjavila je sledeće:

"Ovo priznanje je kruna našeg rada u prethodnoj godini, koju smo obeležili kao jedno od najprofitabilnijih javnih preduzeća. A, već sada mogu da kažem da ćemo i ovu godinu koja se bliži kraju završiti sa podjednako dobrim rezultatima i sa rastom prihoda višestruko većim nego prethodnih godina. Ponosna sam na sve što je Službeni glasnik učinio i što kontinuirano radi na polju razvoja kulture u Srbiji, ali i što značajno doprinosi uspešnosti privrede, za šta je uostalom, dokaz i ovo priznanje".

Sa tradicijom od više od dva veka, a polazeći od svoje osnovne delatnosti, objavljivanja Službenog glasnika RS, u okviru koga se objavljuju zakoni, propisi i drugi akti, preduzeće se razvilo u jednu od najznačajnijih izdavačkih kuća. Koncept objavljivanja kapitalnih izdanja, stručne i teorijske literature okupio je oko Glasnikovih biblioteka eminentne urednike, autore, fakultete i druge institucije.

Pored toga, Službeni glasnik upravlja Pravno-informacionim sistemom Republike Srbije, najvećom i najsavremenijom elektronskom pravnom bazom.

Proizvodni ciklus, priprema za štampu, štampa i distribucija u potpunosti je zaokružen u samom preduzeću. Sva izdanja štampaju se u savremenoj štampariji Službenog glasnika, a izlažu i prodaju u specijalizovanim knjižarama Službenog glasnika širom Srbije.

Nagrada "Beogradski pobednik", koja se dodeljuje od 1985. godine, postala je statusni simbol u poslovnom svetu. Za više od trideset godina, ovaj poseban dokaz uspešnog poslovanja "Beogradski pobednik" ponelo je oko 200 privrednih društava i 70 preduzetnika, pojedinaca i institucija.


Objavljeno na sajtu novaekonomija.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Beogradskom sajmu dve nagrade PKS

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.

Beogradskom sajmu dve godišnje nagrade Privredne komore Srbije

Nova ekonomija četvrtak, 7. decembar 2017.

Dodeljene nagrade „Beogradski pobednik“

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.

Ključne reči

Službeni glasnik

©2018 Netmark d.o.o.