Arhiva » Vesti » Večernje novosti 07.12.2017

Sloba pokazao svoju mračnu stranu! Luna se gušila u suzama i priznala: To je i moj otac radio, nikad mu neću oprostiti!

Sloba je tokom svađe udario iz sve snage rukom o sto, a kada je Luna pobegla u kuću on je krenuo za njom

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.  |  NovostiOnline

NAKON što su se Luna Đogani i Sloba Radanović posvađali zbog Nikole Arsića, njihova prepirka nastavila se i u kući. Naime, Sloba je tokom svađe udario iz sve snage rukom o sto, a kada je Luna pobegla u kuću on je krenuo za njom.

Sloba je počeo da viče gledajući u kamere, tražeći da mu se dovede doktor, a onda je u spavaćoj sobi nastavio da se svađa sa Lunom.

“ Polomio si ruku, idi sredi ruku. Ko je kriv za to što si slomio ruku „ „ Zašto ne želiš da me saslušaš bre? Boli me ku*ac za ruku bre! Nećeš da me saslušaš bre! - vikao je Sloba na Lunu, unoseći joj se u lice.“

Tada su Slobu odveli kod lekara, a Lunu je ubrzo nakon toga uhvatio napad plača i tom prilikom je pred svim ukućanima priznala da je takve agresivne scene gledala i u svom detinjstvu. Miljan Vračević ju je upozorio da pazi šta govori ispred kamera, ali je Luna kasnije u pabu ipak Sanji Stanković priznala sve.

Pročitajte još: PAO SEKS U "ZADRUZI": Luna se postidela

“ Nikada nijednom muškarcu neću dozvoliti da se tako ponaša prema meni. Mrzim agresiju! Mom ocu to nikada nisam dozvolila i nikad mu nisam oprostila, a kamoli nekom muškarcu! Nikad mi te scene neće izaći iz glave. Gledala sam svoju majku tužnu i modru. Sloba me je razočarao, sve je uništio! - govorila je Luna gušeći se u suzama.“

Pročitajte još: Rada Manojlović pred Anabelom ponizila Lunu: Nauči da postoje devojke koje ne balave za oženjenima! (VIDEO)

Sanja je tom prilikom Lunu tešila rečima da je sve to prošlost i da je njena majka ojačala zbog svega, a kako su ove scene zaista izgledale možete videti u video-snimcima ispod teksta.

Izvor: Pink.rs


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Luna Đogani

©2018 Netmark d.o.o.