Beograd arhiva vesti 08.12.2017

Srpska muzika deci

Politika 08.12.2017
Hor Dečjeg kulturnog centra Beograd, priredio je koncert pod nazivom „Srpska muzika deci” u sali „Donka Špiček” pod krovom KCB-a. Na repertoaru su bila dela srpskih kompozitora Aleksandra Vujića, Vere Milanković, Milorada Marinkovića… »

Klizalište u naselju Stepa Stepanović biće otvoreno u nedelju

Studio B 08.12.2017
Klizalište u voždovackom naselju Stepa Stepanović biće svečano otvoreno u nedelju u 12 časova. Predsednik opštine Aleksandar Savić kaže da su za najmlađe pripremili bogat program uz Peđolina i dodaje da će klizalište biti na raspolaganju… »

Dodela paketića za bebe na Vračaru

Studio B 08.12.2017
Briga o najmlađima zauzima visoko mesto na listi prioriteta u opštini Vračar, a tim povodom upriličena je i dodela prigodnih poklona najmlađim stanovnicima opštine i njihovim roditeljima. Opština Vračar delila je bebi paketiće roditeljima… »

Ma kakva ulica, "može Miško vezanih očiju" i preko trave

Blic 08.12.2017
Pravi mali haos nastao je zbog sudara u Bulevaru oslobođenja, a jedan vozač gradskog prevoza nije hteo da čeka ni minut u ovoj ulici, pa je vožnju nastavio preko - zelene površine. U blizini Autokomande, on je sa sve putnicima i otvorenim vratima… »

Od prvog čoveka do tehnološkog viška: Gde je danas Ljuba Mosurović, direktor škole čija smena je digla na noge ceo zemun

Blic 08.12.2017
Miroljub Ljuba Mosurović, bivši direktor OŠ "Svetozar Miletić" protiv čijeg razrešenja su bili i bivši i sadašnji učenici, roditelji i nastavnici, već dva meseca je tehnološki višak. - Stalno govore da će biti nešto, ali još nije ništa… »

Izvor slane vode u Ovči čeka investitora

Večernje novosti 08.12.2017
Grad priprema planska dokumenta da bi prodao 17 hektara kod banje u palilulskom naselju Ovča; Planirani hoteli i stambeno-komercijalni objekti. POSLE dva neuspešna pokušaja da prodaju zemljište oko izvora slane vode u Ovči, gradski oci odlučili su… »

Izgradnja aneksa autobuske stanice u Bloku 42 počinje na proleće

Večernje novosti 08.12.2017
Za izgradnju kompleksa nove autobuske stanice u Bloku 42 na novom beogradu odnedavno zadužen grad; Izmeštanje saobraćaja sa BAS važno zbog tunela koji će spojiti Savsku i Dunavsku padinu. ANEKS autobuske stanice u Bloku 42, kao i stanični plato… »

Da se obraduje što više dece: Go Grocka prvi put ove godine deli poklone, neki darivanje pretvaraju u tradiciju

Večernje novosti 08.12.2017
Do kraja meseca biće podeljeni paketići u raznim delovima prestonice. DEDA Mraz će sa novogodišnjim poklonima i ove godine pokucati na vrata prestoničkih opština i obradovati najmlađe sugrađane besplatnim paketićima. U lokalnim samoupravama, koje… »

Povređeni žena i dete: u sudaru dva vozila na Voždovcu

Blic 08.12.2017
Prilikom sudara dva vozila na Voždovcu dve osobe su lakše povređene, saopšteno je iz Hitne pomoći. Prema njihovim rečima, u sudaru koji se dogodio u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu oko 16.15 sati, lakše su povređeni jedno dete (7) i žena… »

Vesić: Beograd viđen očima stranaca najbolja preporuka turistima

Blic 08.12.2017
Gradski menadžer Goran Vesić prisustvovao je danas otvaranju izložbe japanskog fotografa Juje Macua, koja će u foajeu Kulturnog centra Beograda trajati do 17. decembra. Izložba je prodajnog karaktera, a sav prihod od prodaje fotografija namenjen je… »