Izvor: Blic/Balkan arhiva vesti 12.12.2017

Optužbe iz rukovodstva oc: "Trninić ugrožava turističku sezonu na Jahorini"

Blic 12.12.2017
Rukovodstvo Olimpijskog centra „Jahorina“ optužuje ministra saobraćaja i veza RS da ugrožava turističku sezonu na ovoj planini. Predsednik Nadzornog odbora ovog javnog preduzeća RS Nedeljko Elek kaže da je problem u održavanju puta, odnosno… »

Impresivno: Mostarac imitira više od 100 svetski poznatih pevača

Blic 12.12.2017
Mario Zovko, muzičar iz Mostara, objavio je trailer u kojem imitira dvanaest pevača, a koji je ujedno najava videozapisa u kojem imitira više od stotinu svetski poznatih pjevača. - U samo jednom videu videćete preko 100 različitih imitacija… »

Gubici "Elektroprivrede BiH" premašuju 21 milion KM

Blic 12.12.2017
Kompanija "Elektroprivreda BiH" za devet meseci ove godine zabeležila je gubitak od 21,1 milion KM, pokazuju finansijski rezultati poslovanja ove firme. "Dnevni avaz" navodi da je, prema tim rezultatima, sasvim izvesno da će ova kompanija kraj godine… »

Sreću mu donelo 7 brojeva: Uplatio jednu, a dobio 100.000 KM

Blic 12.12.2017
Igrajući bingo u jednoj kladionici u Živinicama, uplativši samo jednu KM, Z.Č. dobio je džekpot u iznosu od 100.000 KM. Za samo pet minuta igre izvučeno je sedam brojeva sa njegovog listića koji su mu doneli sreću. Mada je to za naše uslove… »

Svođenje računa u klubovima: Krupa opet oduševila, Borac i Radnik solidni

Blic 12.12.2017
Krupa je petim mestom u Premijer ligi i plasmanom u polufinale Kupa BiH i Kupa RS napravila ogroman uspeh, dok su Borac i Radnik u igri za uazak u Ligu za šampiona. U zimskoj pauzi je na redu svođenje računa u klubovima, da li su ispunjeni planovi. U… »

Majke podelila porodiljska naknada: Traže sastanak s premijerkom, najavile okupljanje i pred parlamentom

Blic 12.12.2017
Oko 50 građana, najviše majki sa bebama, okupile su se danas na Trgu Krajine u Banjaluci, kako bi još jednom pokušali poslati poruku narodnim poslanicima Srpske da su nezadovoljni odlukom Vlade RS o kriterijumima isplate porodiljske naknade. Mirno… »

Vanredno stanje u banjalučkom studenjaku: Vetar odneo krovove, porazbijao prozore, haos po sobama

Blic 12.12.2017
Vetar je napravio ogromnu štetu na objektu Studenskog centra Nikola Tesla zbog čega je u ovoj ustanovi proglašeno vanredno stanje. - U Studentskom centru "Nikola Tesla" proglašeno je vanredno stanje zbog problema koje je izazvao sinošnji olujni… »

Sarajlije iz “Binga” opljačkali 170.000 KM: Pronađeni panciri, rotacije, policijske uniforme

Blic 12.12.2017
M. O., P. H., i T. M. iz Sarajeva uhapšeni su noćas zbog pljačke “Binga” u Bugojnu i Sarajevu. Kako je saopšteno iz Federalne uprave policije oni su ukrali oko 170.000 KM. Kako kažu iz FUP, uhapšena trojka se može dovesti u vezu i sa većim… »

Recept će biti obavezan i za brufen: Zdravstvena inspekcija češlja apoteke u Srpskoj

Blic 12.12.2017
Rapten K, analgin 500 mg, brufen 400 mg, rapten duo i hloramfenikol samo su neki od lekova na kojima je naznačeno da se izdaju uz lekarski recept, a ipak su se mogli kupiti bez recepta u apotekama. Međutim, kako "Nezavisne" saznaju, kontrole će biti… »

Vetar srušio semafor na Gradskom stadionu u Banjaluci

Blic 12.12.2017
Vetar koji je prethodne noći napravio veliku štetu u Banjaluci nije zaobišao ni Gradski stadion, na kojem je stradao veliki semafor na južnoj tribini. Uprava Borca još ne zna kolika je šteta pričinjena ali je jasno da je velika s obzirom da se radi… »