Arhiva » Vesti » Srbija danas 13.12.2017

Dušan umro u mukama: Supruga ga tukla i na kraju zadavila golim rukama

Užas

Srbija danas sreda, 13. decembar 2017.

Bjelica Bijelić (66) iz Banjaluke osuđena je danas u Okružnom sudu u Banjaluci na šest godina robije zbog ubistva supruga Dušana Bijelića (85).

Telo Dušana Bijelića pronađeno je početkom aprila u trošnoj kućici u banjalučkom naselju Rebrovac, u Ulici Vida Nježića, a Bjelica je nekoliko meseci kasnije optužena da ga je zadavila golim rukama.

Bjelicu optužnica, po kojoj je proglašena krivom, tereti da je od 2012. godine više puta napadala starca, udarajući ga po glavi i telu, zbog čega se on zaključavao u šupu i tražio utočište kod komšija.

- Potom je ujutru 4. aprila ove godine, u njihovoj kući, koristeći bespomoćnost i starost žrtve, osamdesetpetogodišnjaka više puta šakom udarila u glavu, a zatim ga sa obe ruke obuhvatila i stezala u predelu vrata, istovremeno svojom težinom pritišćući mu grudni koš - piše u optužnici.

Dušan je stoga zadobio krvne podlive, nagnječenja i rane po licu, prelom hrskavice grla i dušnika i serijski prelom rebara obostrano.

- On je usled akutnog mehaničkog ugušenja i pritiska na grudni koš preminuo istog dana - stoji u optužnici. Prilikom hapšenja ona se braniila da je on preminuo od povreda koje je zadobio, jer je nekoliko puta pao sa kreveta.

Pročitajte i:

Majka iz PAKLA: Prisiljavala ćerku (13) na seks sa starcima, a ni to joj nije bilo dovoljno!

Majka iz PAKLA: Prisiljavala ćerku (13) na seks sa starcima, a ni to joj nije bilo dovoljno! DRAMA koja je uplašila sve: Žena se OTROVALA nečim što svi IMAMO U KUĆI, a nije ni slutila

DRAMA koja je uplašila sve: Žena se OTROVALA nečim što svi IMAMO U KUĆI, a nije ni slutila Drastične vremenske promene ODNELE PRVU ŽRTVU: Potpuno zdrav mladić preminuo u Sarajevu

Drastične vremenske promene ODNELE PRVU ŽRTVU: Potpuno zdrav mladić preminuo u Sarajevu


Objavljeno na sajtu srbijadanas.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Okružni sud Banjaluka

©2018 Netmark d.o.o.