Arhiva » Vesti » Srbija danas 13.12.2017

Maloletnik koji je demolirao jevrejsko groblje je isti onaj koji je spalio beskućnika prošle godine?!

I dalje je u bekstvu

Srbija danas sreda, 13. decembar 2017.

Dečak Aleksandar K. (15) u subotu je sa dvojicom drumaloletnih drugova demolirao Jevrejsko groblje u Pančevu, porušivši čak 47 nadgrobnih spomenika. Da sve bude još strašnije, isti Aleksandar je prošle godine u Novom Sadu sa još jednim drugom iz škole iz čiste obesti zapalio beskućnika Dragutina Todorčevića (64) koji je umro u jezivim mukama.

Kako se saznaje u policiji, prekjuče su zbog rušenja Jevrejskog groblja uhapšeni A.M. (16) i D.P. (13), a Aleksandar je i dalje u bekstvu.

Foto: Profimedia

Sva trojica su inače, štićenici Doma za nezbrinutu decu "Spomenak" u Pančevu. Policija ispituje motiv divljanja na groblju, pogotovo jer u jevrejskoj zajednici u Srbiji sumnjaju da bi to moglo biti povezano sa nemirima u Jerusalimu.

Tamo su muslimani zbog najave Donalda Trampa, predsednika SAD, da će priznati taj grad kao prestonicu Izraela.

Foto: Profimedia

Inače, Aleksandar je poslat u pančevački dom nakon što je 13. decembra prošle godine sa još jednim maloltnikom spalio dvojicu beskućnika, Zorana T. i Dragutina T, koji su pijani spavali pored jednog marketa. Dragutin je ubrzo podlegao povredama jer mu je izgorelo 90 odsto površine kože.

Pročitajte i:

Sve se desilo u centru Leskovca: Usred bela dana pregazio sudiju koji ga je osudio za seksualno uznemiravanje?

Sve se desilo u centru Leskovca: Usred bela dana pregazio sudiju koji ga je osudio za seksualno uznemiravanje? NAJNOVIJI POSMRTNI OBIČAJI U SRBA: Možete da ugradite MEMORIJALNI KOD na spomeniku, a evo šta to znači

NAJNOVIJI POSMRTNI OBIČAJI U SRBA: Možete da ugradite MEMORIJALNI KOD na spomeniku, a evo šta to znači Progovorila sestra KRVNIKA majke troje dece iz Pećinaca: Znala sam da će pasti KRV!

Progovorila sestra KRVNIKA majke troje dece iz Pećinaca: Znala sam da će pasti KRV!


Objavljeno na sajtu srbijadanas.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.