Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 14.12.2017

Vremeplov "Vesti": Agresija NATO na SRJ

Vesti online 14.12.2017
Zapad je to zvao - "Milosrdni anđeo". A taj anđeo odneo je na hiljade života, najviše nedužnih civila i našoj zemlji naneo ogromnu materijalnu štetu. I onu još goru, dugoročniju i nevidljivu koju osećamo i danas - u vidu brojnih smrtonosnih… »

Protojerej-stavrofor Stojadin Pavlović: "Vesti" su štampani putokaz za duhovnost

Vesti online 14.12.2017
"Čestitam redakciji Vesti jubilej i želim vam da još dugo radite na dobrobiti našeg naroda". - "Vesti" vidim kao jedan štampani putokaz za duhovnost našu i za kulturu i za naš nacionalni put i, ako hoćete, za naš diplomatski hod u inostranstvu… »

Vesti za 25. rođendan poklanjaju: Vesti Digital 25 dana besplatno

Vesti online 14.12.2017
Najtiražnije novine za Srbe u rasejanju - nezavisni dnevni list "Vesti" obeležava 25 godina postojanja. Zajedno sa Vama prešli smo dug put. U tih četvrt veka preživeli smo i raspad SFRJ, i ratove, inflacije i sankcije, bombardovanje, promene naziva… »

"Sa dijasporom treba da radimo na osnivanju malih preduzeća"

Vesti online 14.12.2017
"Vidimo se u Srbiji" naziv je konferencije održane u Opštini Malo Crniće radi unapređenja saradnje između Srbije i dijaspore, a u cilju uspostavljanja stabilnog i dugoročnog modela ekonomske, kulturne, poslovne saradnje između građana u dijaspori… »

Žene u politici (4): Muškarci ne praštaju pamet

Vesti online 14.12.2017
Izbacili su me Demokratske stranke Srbije nakon što se, pod mojom dirigentskom palicom, partija vratila u Skupštinu Srbije. To je čista osveta jednoj ženi koja se drznula da bude uspešna. Da je muškarac postigao takav uspeh, ustajali bi kada uđe u… »

Od ovih namirnica jedan bitan deo ženskog tela će biti zategnut

Vesti online 14.12.2017
Neke namirnice utiču na ten, kosu, nokte, a postoje i one koje pozitivno utiču na vaginu. Da bi vam vagina bila zategnuta, gledajte da unosite hranu bogatu fitoestrogenima jer oni poboljšavaju elastičnost vaginalnih zidova i utiču na sužavanje… »

Humanost čuva sećanje na Madžgalja

Vesti online 14.12.2017
Donatorskom večerom u hotelu Kraun Plaza, počelo je sa radom Humanitarno udruženje "Marinko Madžgalj", čiji je cilj podizanje svesti o raku pankreasa i značaju prevencije i rane dijagnostike, ali i čuvanje sećanja na prerano preminulog glumca. Na… »

Naših prvih 25 godina (11): U raljama medijske mafije

Vesti online 14.12.2017
Kad se danas, iz ove perspektive, pogledaju rezultati samo prvih deset godina delovanja "Vesti", odnosno Kompanije "Nidda Verlag GmbH", jasno je zašto smo bili i do danas ostali, ne trn, nego kolac u oku zavidnima, onima koji sve mogu oprostiti sem… »

Dobila rak, ostala bez posla

Vesti online 14.12.2017
Zbog loših zakona u Srbiji, građani svakodnevno ispaštaju. Beograđanka Vesna Marković (56) bori se sa kancerom i sistemom. Ona je bila zaposlena u kiosku kao prodavačica. Dok je bila na bolovanju, istekao joj je ugovor o radu, a na birou su joj… »

Otrovani u Evropu!

Vesti online 14.12.2017
Srbija je, otvaranjem Poglavlja 30 u pregovorima sa Evropskom unijom, otvorila vrata genetski modifikovanim organizmima, tvrdi stručno javno mnjenje, podsećajući da je uslov za zatvaranje tog odeljka ulazak u Svetsku trgovinsku organizaciju koja… »