Arhiva » Vesti » Sandžak press 11.01.2018

Održan tradicionalni turnir u Prijepolju – Škrijelj dobitnik nagrade za sportskog novinara godine

Sandžak press četvrtak, 11. januar 2018.

U Prijepolju se, sada već tradicionalno održao još jedan turnir u malom fudbalu, koji Sportski savez i opština Prijepolje uz pomoć lokalnih sponzora organiziraju svake godine, a povodom novogodišnjih praznika.

Tom prilikom prilikom uručene su zahvalnice i plakete sponzorima i svim ostalima koji su dali i svakodnevno daju podršku i pomažu rad Sportskog saveza.

Ove godine uručena je i nagrada za najboljeg sportskog novinara za 2017. godinu.

Plaketa ove godine ide novinaru Sandžak televizije i Sandžačke novinske agencije Hamzi Škrijelju, koju mu je uručio predsjednik Sportskog saveza Milovan Milićević, istakavši da je zahvalan Škrijelju i Sandžak televiziji za sav doprinos u promociji prijepoljskog sporta te Sportskog saveza u ovoj opštini.

Uoči finala odigrana je i revijalna utakmica između reprezentacija BiH i opštine Prijepolje, što je prepuna sportska dvorana pozdravila aplauzima, oduševljena fudbalskim znanjem i atraktivnošću koju su pokazali bivši reprezentativci u fudbalu, a sada veterani.

Nakon odlične futsal predstave i ove godine pobjednik turnira već treći put za redom je ekipa Benko, predvođena novopazarcima Sanel Stupljaninom – koji je i proglašen igračem turnira, reprezentativcem Srbije i doskorašnjim igračem KMF Novi Pazar Veroljubom Vukadinovićem i iskusnim Elvedinom Sadovićem.

Ova ekipa u finalu je savladala sastav Minimala sa 4:0, golovima Sadovića u dva navrata, Vukadinovića i Stupljanina.

Preko 1500 gledalaca i sjajna fudbalska predstava slika je koja je poslata iz sportskog grada Prijepolja.

(SANA)


Objavljeno na sajtu sandzakpress.net »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Prijepolje Fudbal

©2018 Netmark d.o.o.