Sandžak press

Uhapšeno dva Novopazarca: Spriječeno krijumčarenje pištolja i parfema (FOTO)

Sandžak press pre 12 sati
Carinici su rano jutros i tokom proteklog vikenda na prelazima ka Bugarskoj, Gradini i Strezimirovcima, sprečili pokušaj krijumčarenja parfema, a prethodno je u dva navrata zaplenjeno i neprijavljeno oružje. Prilikom detaljne ulazne kontrole… »

Belić: Vatrogasci sada bolje opremljeni

Sandžak press pre 12 sati
Načelnik Odeljenja za vanredne situacije pri Policijskoj upravi u Novom Pazaru Darko Belić izjavio je danas da je stepen opremljenosti Vatrogasno-spasilačkih jedinica u ovom gradu, Sjenici i Tutinu sada znatno povoljniji. On je na konferenciji za… »

U Beogradu na prostorijama IUNP-a ispisani grafiti mržnje “Srbima srpsko”

Sandžak press pre 15 sati
U ponedjeljak, 17.01.2020. godine, neradnog dana povodom Dana državnosti R. Srbije na prostorijama Predsjedništva Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru u Beogradu osvanuo je grafit ispisan crvenom bojom “Srbima srpsko”, koji očito ima za… »

Pojačana kontrola saobraćaja do 23. februara

Sandžak press pre 12 sati
Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju biće sprovedena od 17. do 23. februara, saopštio je MUP, a kontrola će biti usmerena na prekoračenje brzine, nepropisno preticanje, vožnju u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci… »

Brunčević: Metalac prvi u nizu teških utakmica

Sandžak press pre 12 sati
Košarkaš Novog Pazara Tarik Brunčević rekao je danas da njegovu ekipu očekuje serija teških utakmica i da veruje u pobedu na domaćem terenu nad Metalcem iz Valjeva. “Metalac će imati motiv da nas iznenadi. Prethodna sedmica bila je bez utakmica… »

Srbijanski tabloidi bruje o malverzacijama Dolićanina bivšeg rektora DUNP

Sandžak press pre 9 sati
Protekle sedmice na brojnim naslovnim web stranama srbijasnkih tabloida osvanuo je naslovom „Tata, kupi mi doktorat“ i tvrdnjom da „porodica Ćemala Doličanina, prvog rektora Državnog univerziteta u Novom Pazaru voli akademske titule, suvereno… »

Ona je najjače dijete u cijeloj Srbiji: Ajša (9) iz Novog Pazara za samo devet ipo minuta uradi 137 sklekova!

Sandžak press pre 12 sati
Kad se kaže da je ona pažljiva, pristojna, osećajna, mudra, uporna i hrabra devojčica koja se svakog dana potrudi da ostvari neko čudo nema tog romanofila ili filmofila koji ne bi rekao da ove osobine krase samo malenu Doroti iz moderne bajke o… »

Sandžaklija četiri godine najbolji student medicine u Beogradu

Sandžak press pre 12 sati
Od kada je upisao Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, Šućro Madžgalj (22) iz Bijelog Polja svake godine biran je za najboljeg studenta! Sada je na petoj godini i nastavlja da ređa desetke u indeksu. Iako kaže da su studije medicine bile… »

Od septembra počinje sa radom odjeljenje ženske medrese „Gazi Isa-beg“ u Tutinu

Sandžak press pre 12 sati
Gost emsije „Bosančica“ na Sandžak televiziji bio je muftija sandžački hfz. Abdurrahman ef. Kujević. U emisiji se govorilo o funkcioniranju Medrese „Gazi Isa-beg“, afirmaciji bosanskog jezika, Islamskoj zajednici, referendumu o nezavisnosti… »

Dr. Zukorlić: Neprihvatljiv odnos državnih organa prema zločinima u Štrpcima, Sjeverinu, Kukurovićima…

Sandžak press pre 14 sati
Na dnevnom redu današnje sjednice Skupština Srbije, nalazi se i Prijedlog zakona o Memorijalnom centru “Staro sajmište”. Prijedlogom zakona predviđa se osnivanje istoimenog centra s ciljem njegovanja sjećanja na žrtve nacističkog… »

Sandžak press, najnovije vesti »