http://www.sandzakpress.net

Sandžak press

Novopazarski autobus kamenovan kod Kraljeva

Sandžak press pre 9 sati
Autobus novpazarskog prevoznika “Benko turs”, koji saobraća na relaciji Novi Pazar – Subotica, kamenovan je večeras oko 20.40h u blizini Kraljeva, prenose lokalni mediji. Prema navodima lokalnih portala, policija je izašla na lice mjesta, a očevidci tvrde da ovo nije prvi put da vozila na ovoj... »

NEČUVENO – Dvije liste “Samoopredjeljenje” i “Vakat je” potpisale koaliciju!

Sandžak press pre 10 sati
Predstavnici izbornih listi za izbor novog saziva Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) “Samoopredjeljenje” i “Vakat je” potpisali su danas u Novom Pazaru sporazum o predizbornoj i postizbornoj saradnji. Kandidat za vijećnika sa liste “Vakat je” Esad Rahić kazao je nakon potpisivanja da sporazum ne... »

Mještani Medara otjerali opštinare – Ne želimo ucjenjivački šoder!

Sandžak press pre 11 sati
Stanovnici prvog gradskog kvarta ‘Medare’ u opštini Sjenica otjerali su predstavnike opštinske uprave da pokupe i vrate nazad šoder kojim su htjeli da im pospu put pred izbore. “Misli naša opstina da može da kupi glasove za kamion prljavoga pijeska prošla su ta vremena.” poručili su mještani... »

Hasanović (SDP) izjavio da nikada više neće asfaltirati u Selakovcu (Audio)

Sandžak press pre 17 sati
U našu redakciju stigao je audio snimak razgovora predstavnika mještana novopazarskog naselja Selakovac sa predstavnicima grada Novog Pazara, gradonačelnikom Nihatom Biševcem i njegovim zamjenikom Nihadom Hasanovićem. Na snimku se čuje svjedočenje građana o izjavi Hasanovića koji im je poručio da... »

Kada dovedemo na vlast povjerljive možemo se smatrati zaštićenim

Sandžak press pre 10 sati
Prečesto smo svjedoci događaja na koje ne možemo uticati. Događaja koji nas ostave bez riječi, koji nas natjeraju da se povučemo u nekakav svoj svijet, nebrojano puta bolji od onog u kom obitavamo, gdje nema nikakvog rizika hoćemo li se kome zamjeriti i odakle možemo svima biti “dobri”. No, je li... »

©2018 Netmark d.o.o.