Sandžak press

Vučić predložio Miloša Vučevića za novog predsjednika SNS-a

Sandžak press pre 21 sat
Predsjednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić predložio je Miloša Vučevića za novog lidera te partije. “Šta bih ja imao da kažem o našem Milošu. Nisam ni čitao, mrzilo me je da čitam gdje je rođen i kad je rođen. Znam da je od… »

Pazarci krenuli u potragu za nestalim mladićem

Sandžak press pre 21 sat
Drugi dan se traga za nestalim Novopazarcem M. F. Otac nestalog mladića za Sandžak televiziju kaže da još uvijek nema nikakvog pomaka niti bilo kakve informacije o njegovom nestanku. Policija će u potragu krenuti nakon 24h od njegovog nestanka… »

Tradicionalni turnir u odbojci Škole Kur’ana časnog

Sandžak press pre 21 sat
Tradicionalni, 10. po redu Turnir u odbojci za polaznice Škole Kur’ana Časnog od 5. do 8. razreda okupio je ekipe iz dvanaest odjeljenja u Sandžaku. –Cilj našeg takmičenja je da se naša djeca iz Škole Kur’ana upoznaju, zbližavaju i druže… »

Uhapšen policajac Igor osumnjičen za ubistvo Ervina u Priboju

Sandžak press pre 1 dan
Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije u saradnji sa MUP Republike Srpske uhapsili su na teritoriji Trebinja pripadnika MUP Srbije Igora Avramovića osumnjičenog za ubistvo Ervina Ćelahmetovića u Priboju. Da podsjetimo, Avramović je u… »

Omer iz Novog Pazara na korak od studija na Oksfordu, novac posljednja prepreka

Sandžak press pre 1 dan
Omer Mihović, učenik završne godine gimnazije u Novom Pazaru, dobio je retku šansu za studije na Oksfordu, jednom od najboljih univerziteta u svetu. Omer je ispunio sve akademske kriterijume, međutim, srećan završetak zavisi od finansija. Samo za… »

Nestao Novopazarac, policija traga za njim

Sandžak press pre 1 dan
Novopazarac Muhamed Fetahović nestao je danas oko 13 časova, kada je izašao iz porodične kuće i krenuo prema Islamskom centru na džumu namaz. Prema riječima oca od nestalog mladića, pretpostavlja se da na džumu nije otišao, što su potvrdile i… »

Ministar Đerlek u zvaničnoj posjeti Džibutiju

Sandžak press pre 1 dan
Ministar za ravnomjerni regionalni razvoj Edin Đerlek, kao specijalni izaslanik predsjednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić, prvi je zvaničnik Srbije koji je danas doputovao u Republiku Džibuti. U okviru posjete, ministar Đerlek razgovarao je sa… »

U srednjim školama mesta za 1.512 svršenih osnovaca

Sandžak press pre 1 dan
Osnovno obrazovanje u Novom Pazaru ove godine završava 1.545 učenika, a u srednjim školama biće 1.512 slobodnih mesta, saznaje radio Sto plus. Prema preliminarnom spisku upisa koji je objavilo Ministarstvo prosvete najviše učenika ove godine… »

Oprez, vojska vježba na Pešteri, putevi zatvoreni

Sandžak press pre 2 dana
Zbog održavanja vežbe na privremenom poligonu “Pešter” put Karajukića bunari – Buđevo – Raždraginja – Sjenica biće zatvoren za saobraćaj od 25. maja do 2. juna, a pešacima zabranjeno kretanje, saopštila je danas Vojska Srbije. Kako se… »

UŽAS U NOVOM PAZARU! SIN NAPAO MAJKU NOŽEM: Pokušao da je ubode u vrat – Komšija čuo vrisku i lom

Sandžak press pre 2 dana
U naselju Blaževo u Novom Pazaru mladić A. K. (22) je, kako se sumnja, nakon svađe uzeo kuhinjski nož i nasrnuo na majku. “Krenuo je ka njoj nožem i pokušao da je ubode u vrat, međutim žena je brzo reagovala i uspela nekako da mu otrgne nož i… »

Sandžak press, najnovije vesti »