Sandžak press

Odbor SNS u Novom Pazaru jednoglasno za smenu Stefanovića sa svih funkcija

Sandžak press pre 3 sata
Gradski odbor Srpske napredne stranke (GO SNS) u Novom Pazaru doneo je danas jednoglasnu odluku da član Predsedništva te partije i ministar odbrane Nebojša Stefanović bude razrešen sa svih stranačkih i državnih funkcija. U saopštenju objavljenom… »

Novi Pazar – Zalutali metak završio na Rekreacionom prepunom djece

Sandžak press pre 5 sati
Danas u popodnevnim časovima ljudi i djeca koji su šetali i bavili se sportom na Rekreacionom centru bili su svjedoci još jedne zamalo tragedije. Naime, zalutali metak je pao na igralište koje je prepuno djece. Ovo nije prvi put da se dešava da… »

Protest podrške Palestini u Bijelom Polju

Sandžak press pre 4 sati
U Bijelom Polju došlo je okupljanja kako bi se izrazio protest povodom sukoba u pojasu Gaze u Palestini. Ispred okupljenih građana obratio se Semir Hodžić koji je izrazio žalost zbog, kako je rekao, ogromnog broja žrtava, među kojima su žene i… »

Skup podrške Palestini – SDP prozvala Ameriku i sve arapske države

Sandžak press pre 1 dan
Nekoliko stotina građana okupilo se danas u centru Novog Pazara u znak podrške narodu Palestine zahtevajući da se zaustavi nasilje u kojem je do sada poginulo preko 100 Palestinaca i obnove mirovni pregovori sa Izraelom. Okupljeni u pešačkoj zoni… »

Pazarci u posljednjem kolu protiv Napredaka traže opstanak

Sandžak press pre 1 dan
Fudbaleri Metalca i Novog Pazara odigrali su danas u Gornjem Milanovcu 1:1, u utakmici pretposlednjeg, 37. kola Super lige Srbije. Pazar je imao više šansi u prvom poluvremenu, ali je jedini gol u tom delu meča postigao igrač domaćeg tima Stefan… »

Akademik Zukorlić: Onaj ko iole želi mir na ovim prostorima neće dirati u cjelovitost Bosne

Sandžak press pre 1 dan
Jako sam rezervisan po pitanju promene granica i mislim da se međunarodni faktori neće usuditi da time eksperimentišu, kaže potpredsjednik Narodne skupštine Srbije i predsjednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) akademik Muamer Zukorlić u razgovoru… »

Novi Pazar uz Palestinu

Sandžak press pre 1 dan
Najviša zgrada u Novom Pazaru (zgrada Jezero) je sinoć u znak solidarnosti sa palestinskim žrtvama, obojena bojama zastave Palestine. Građani Novog Pazara su na ovaj simboličan način pokazali da su uz narod Palestine. Podsjećamo da je od… »

Berber: Borićemo se do kraja, iako su nas mnogi otpisali

Sandžak press pre 2 dana
Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas, uoči gostovanja Metalcu u pretposlednjem kolu Super lige Srbije, da će se njegova ekipa do kraja boriti za opstanak, iako su je mnogi odavno otpisali. “Biće teško. Oni će igrati u najjačem… »

STRAVIČAN UDES NA AUTOPUTU: Djevojka iz autobusa na liniji Beograd-Novi Pazar skočila kroz prozor

Sandžak press pre 2 dana
Autobus “Laste” koji saobraća na liniji Beograd-Novi Pazar, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, pokušao je na Mokroluškom brdu da se prestroji iz srednje u lijevu traku i tom prilikom udario “škodu” koja je nakon sudara izletjela sa puta… »

Centralna bajramska svečanost – Jedinstvo saffa je način da dobijemo bolju budućnost

Sandžak press pre 3 dana
Centralna bajramska svečanost u Novom Pazaru održana je u Islamskom centru Gazilar. Sunčano jutro i do posljednjeg mjesta ispunjen ovaj velelepni centar svjedočili su radosti muslimanskih srca koja su na najbolji način ispratila mubarek mjesec… »

Sandžak press, najnovije vesti »