Sandžak press

Novi Pazar: Poginuo mladić nakon što je auto sleteo sa puta

Sandžak press pre 6 dana
Novopazarac Nemanja P. (24) stradao je, a dve osobe su povređene, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se tokom noći desila u naselju Prćenova, na magistralnom putu Novi Pazar – Golija. Prema nezvaničnim informacijama, on je bio putnik u automobilu… »

Elzan Bibić – sportski biser Novog Pazara

Sandžak press pre 6 dana
Nakon što je zlatni momak Elzan Bibić oborio državni rekord na 5.000 metara star preko 49 godina u češkoj Ostravi, AK Novi Pazar priredio je konferenciju za medije, a nakon nje i koktel za sve medije i prijatelje kluba kao krunu uspješne atletske… »

U Novom Pazaru čak 55 odsto testiranih ima antitela

Sandžak press pre 6 dana
Novopazarci beleže sve manje ljudi na bolničkom lečenju i manje pozitivnih rezultata na koronavirus tokom poslednjih 60 dana. Prema poslednjem testiranju, 55 odsto testiranih ima antitela. U protekla dva meseca u proseku se kod tri osobe dnevno utvrdi… »

Dr. Zukorlić – Podrška normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova

Sandžak press pre 6 dana
Predsjednik Stranke pravde i pomirenja, narodni poslanik akademik Muamer Zukorlić, za dnevni list Danas govorio je o potpisanim obavezama Beograda u Beloj kući i promjenama u vlasti. Intervju prenosimo u cijelosti. Srbija je sporazumom iz Vašingtona… »

Vučić o sporazumu: Sad će ih potapšati u američkoj i njemačkoj ambasadi

Sandžak press pre 6 dana
Zvanični Beograd, njihovi mediji kao i intelektualci razočarani su sporazumom nove parlamentarne većine po kojem neće biti promjene u spoljnoj politici države, povlačenja priznanja nezavisnosti Kosova i izlaska iz NATO-a. Predsjednik Srbije… »

Manje djece u vrtićima zbog bezbjednosti

Sandžak press pre 6 dana
PU „Mladost“ u Novom Pazaru radi sa 50% kapaciteta u skladu sa Uputstvom Ministarstva zdravlja, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kao i Gradskog štaba za vanredne situacije. U saradnji sa Predškolskom ustanovom „Mladost“ i… »

Kolašinac: Spartak igra najbolje posle Zvezde

Sandžak press pre 6 dana
Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas, uoči gostovanja Spartaku u sedmom kolu Super ligi Srbije, da Subotičani posle Crvene zvezde igraju najbolji fudbal u elitnom rangu, ali da veruje u pozitivan rezultat na predstojećoj… »

Iz Turske za Sandžak stigao novi kontigent pomoći

Sandžak press pre 6 dana
Iz Turske u Novi Pazar danas je stigao novi kontingent pomoći sa medicinskom opremom i zaštitnim sredstvima. Pristigla pomoć u medicinskim i dezinfkecionim potrepštinama prioritetno je namijenjena za škole i biće distrubuirana u pet opština regije… »

Da li je kupovina parcele za izgradnju škole u Šutenovcu bio predizborni trik?

Sandžak press pre 6 dana
Odbornica Stranke pravde i pomirenja dr. Amela Lukač – Zoranić podnijela je prijedlog skupštini grada Novog Pazara o donošenje odluke kojom se obavezuje gradonačelnik grada Novog Pazara da podnese detaljan izvještaj skupštini grada o sprovođenju… »

Kon ne očekuje da će biti donijeta mjera samoizolacije

Sandžak press pre 6 dana
Epidemiolog Predrag Kon ne očekuje da će biti uvedena mjera obavezne samoizolacije za sve građane koji se vraćaju iz inostranstva, ali je napomenuo da to “ne znači da Krizni štab neće promijeniti stav po tom pitanju”. On je gostujući na TV… »

Sandžak press, najnovije vesti »