Sandžak press

Đorđević i Redžepović sa izlagačima iz Sandžaka na Međunarodnom sajmu namještaja

Sandžak press pre 5 dana
Danas su ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i državni sekretar Zaim Redžepović obišli proizvođaće namještaja iz Sandžaka koji su vrlo zapaženi na 57. Međunarodnom sajmu namještaja, opreme i… »

Dekan Gicić na konferenciji u Izmiru

Sandžak press pre 5 dana
U gradu Izmiru, Turska, od 6. do 7. novembra 2019. godine, u organizaciji ICEFS-a iz Londona, Fakulteta za islamske studije i Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru, održava se Međunarodna naučna konferencija na temu „Savremeni trendovi u… »

Grad Novi Pazar uskoro dobija aplikaciju “Moj Novi Pazar”

Sandžak press pre 5 dana
U toku je izrada aplikacije “Moj Novi Pazar” koja je deo Akcionog plana Partnerstva za otvorenu upravu koji je Grad Novi Pazar usvojio ove godine kao jedan od malobrojnih gradova u Srbiji. Danas je održan sastanak Radne grupe koja će naredih… »

Rampa na uvoz polovnjaka: Više od milion automobila ne ispunjava eko-standarde evro 3 i 4

Sandžak press pre 5 dana
Za manje od četiri godine Srbija je uvezla više od 500.000 polovnih vozila i platila ih najmanje milijardu evra, pišu “Novosti”. Kako pišu “Novosti”, vozni park u našoj zemlji u proseku je stariji od 17 godina. Povodom izjave predsednika… »

Opširnije o pokušaju samoubistva u Novom Pazaru: Rodbina žene prijavila nestanak MUP-u

Sandžak press pre 5 dana
NOVI PAZAR – Neimenovana mlađa ženska odoba starosti oko 25 godina iz Novog Pazar, pokušala je da izvrši samoubstvo skokom sa mosta u reku Rašku u novopazarskom naselju Lug, saznaje indeksonline.rs “Radi se o psihički nestabilnoj osobi čiji je… »

Nova Varoš: POS terminal na šalteru Uslužnog centra

Sandžak press pre 5 dana
Nova Varoš – U saradnji sa Кancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Republike Srbije opština Nova Varoš uvela je i pustila u rad POS terminal na šalteru opštinskog Uslužnog centra. Postojanje ovog terminala olakšava… »

Muftija Dudić na tribini Medrese

Sandžak press pre 5 dana
U srijedu 06.11.2019. godine, u Velikoj sali Mešihata Islamske zajednice, Medresa Gazi Isa-beg upriličila je tribinu za učenike i učenice ove odgojno-obrazovne ustanove na temu „Namaz – radost moje duše“. Predavač na prvoj tribini u ovoj… »

Priboj – Svečano je otvorena renovirana zgrada Mašinsko – elektrotehničke škole

Sandžak press pre 5 dana
Priboj – Svečano je otvorena renovirana zgrada Mašinsko – elektrotehničke škole u Priboju, a 2. septembra je završena i rekonstrukcija OŠ „Desanka Maksimović”. Radovi u obe škole su se izvodili sredstvima Vlade RS odnosno Кancelarije za… »

Limska književna regata u petak u Prijepolju

Sandžak press pre 5 dana
Prijepolje – U petak, 8. novembra u galeriji Doma kulture u Prijepolju biće održana treća po redu Limska književna regata, na kojoj će učestvovati pesnici polimskih gradova. Manifestacija Limska književna regata koju biblioteka ‘’Vuk… »

FK Novi Pazar kažnjen sa dve utakmice bez publike i 300.000 dinara

Sandžak press pre 6 dana
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Fudbalski klub Novi Pazar sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama zbog propusta u organizaciji utakmice sa Sinđelićem. Osim toga, pazarski prvoligaš sankcionisan je i novčano sa 300… »

Sandžak press, najnovije vesti »