Sandžak press

Pazarci u Kup-u dočekuju Čukarički

Sandžak press pre 3 dana
Fudbaleri Novog Pazara i Čukaričkog danas od 14.30h igraju meč šesnaestine finala Kupa Srbije. Beograđani su ovo takmičenje osvajali 2015. godine, ali im je i ove godine cilj prolazak u narednu rundu. Iz tabora Novog Pazara kažu da vide svoju… »

Izložba likovne kolonije „Sandžak inspiracija umjetnika“

Sandžak press pre 3 dana
U Galeriji MMC Kulturnog centra Novi Pazar, otvorena je izložba likovnih djela nastalih u prošlogodišnjem, 19. sazivu likovne kolonije „Sandžak inspiracija umjetnika“. Likovna kolonija koju organizuje Galerija MMC, Kulturni centar Novi Pazar… »

Narodna biblioteka “Dr Ejup Mušović” raspisala konkurs za šesti “Tutinski zbornik”

Sandžak press pre 3 dana
Narodna biblioteka “Dr. Ejup Mušović” iz Tutina raspisala je konkurs za šesti “Tutinski zbornik”. U njemu će biti zastupljeni segmenti kulture, raznovrsnost njenih oblika, afirmacija naučnih objektivnosti i drugih procesa u sferama života i… »

Kalač: Bošnjaci treba da imaju predstavnike na visokim funkcijama u Vladi Crne Gore

Sandžak press pre 3 dana
Stranka pravde i pomirenja (SPP) je u predizbornom periodu ušla u koaliciju sa grupacijom okupljenom oko Građanskog pokreta URA, gdje je unutar koalicije Crno na bijelo postala prirodni dio te platforme, koja je uspjela da bude koalicija koja odlučuje… »

Međedović: Novak me uči tajnama tenisa

Sandžak press pre 3 dana
Deliti državljanstvo sa jednim od najboljih tenisera ikad, za mnoge je sama po sebi privilegija.Ali, kako je trenirati sa njim, sparingovati i upijati savete od Novaka Đokovića? Sa time se ovih dana susreo taletnovani mladić iz Novog Pazara, Hamad… »

Turistkinja iz Rusije: Novi Pazar ima dušu, stalno vuče da ponovo dođem

Sandžak press pre 3 dana
Anja Bušmakinja je rođena na Uralu u ruskom gradu Perm gdje je živjela 12 godina nakon čega se sa svojom porodicom preselila u Sankt Petersburg. Nakon ljetovanja u Crnoj Gori, odlučila je da sa svojom majkom život nastavi u Srbiji. Ova Ruskinja… »

U OB Novi Pazar osam kovid pacijenata, dva na aparatima za kiseonik

Sandžak press pre 4 dana
Od osam pacijenata koji su smešteni na infektivnom odeljenju Regionalnog kovid centra u Novom Pazaru, dva su na kiseoničkoj potpori. Iz Štaba za vanredne situacije je saopšteno da je juče u Kovid ambulanti Doma zdravlja bilo 38 pregleda, od kojih se… »

Prijepolje žarište korone u Zlatiborskom okrugu

Sandžak press pre 4 dana
Prijepolje/Užice – U periodu od 14 do 20. oktobra COVID-19 je potvrđen kod 46 lica sa područja Zlatiborskog okruga. Više od polovine novoobolelih je iz Prijepolja 24, potom Užica 9, po 5 novoinficiranih je iz Arilja i Nove Varoši, dva iz Požege i… »

Novi Pazara među gradovima sa najvećim zagađenjem vazduha na svijetu

Sandžak press pre 4 dana
Vazduh u Novom Pazaru bio je zagađen tokom sedam dana oktobra što ovaj grad svrstava među gradove u Srbiji sa najgorim kvalitetom vazduha, pokazuju podaci Agencije za zaštitu životne sredine i specijalizovanih aplikacija. Najveći zagađivač vazduha… »

Najbolji sa budućim najboljim na svijetu! Đoković izabrao Međedovića za sparing partnera za trening na Dorćolu

Sandžak press pre 4 dana
Novak Đoković se u Beogradu priprema za ATP turnir koji počinje u ponedeljak 26. oktobra. Najbolji teniser sveta obožava da se priprema u Srbiju jer su često svi naši teniseri ovde, pa onda ima i društvo za sparinge. Često se preko puta Noleta… »

Sandžak press, najnovije vesti »