Sandžak press

Seoski turizam kao perspektiva poljoprivrednih gazdinstava

Sandžak press pre 21 sat
Novi Pazar je ekonomski, trgovački kulturni i sportski centar Sandžaka. Oduvek je je važio za izuzetno zanimljivu turističku destinaciju, a u poslednje vreme predstavlja i odličnu destinaciju za razvoj seoskog turizma, za šta ima itekako velike… »

Tutin: Trening za bolji odnos inspektora prema građanima

Sandžak press pre 21 sat
Nacionalna akademija za javnu upravu organizovala je u Tutinu obuku “Vještine komunikacije i profesionalnog ponašanja inspektora” kojoj su prisustvovali zaposleni u Opštinskoj upravi Tutina. Akreditovani predavač Vesna Savić izjavila je radiju… »

Tjubing staza za najmlađe

Sandžak press pre 21 sat
Sjenica – U organizaciji Ustanove za sport i rekreaciju Sjenica, tokom prethodnog vikenda mališani, ali i nešto stariji uživali su spuštajući se na tjubig stazi koja se nalazi na Ski centru Žari, navodi se na sajtu opštine. Tjubing staza na Ski… »

Osnovci “Avda Međedovića” najbolji u rukometu

Sandžak press pre 21 sat
Učenici “Avda Međedovića” osvojili su danas gradsko takmičenje osnovaca u rukometu, koje je u organizaciji novopazarskog Sportskog saveza i Saveza za školski sport održano u dvorani Pendik. U konkurenciji sedam škola, “Avdo Međedović” je… »

Jusufović: Djeca su nam važnija od automobila

Sandžak press pre 21 sat
Tehnički usporivači saobraćaja (ležeći policajci) postavljaju se u Novom Pazaru na osnovu zahteva građana, čiji osnov stručna komisija razmatra na samom terenu, rekao je danas predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Mirsad Jusufović. On je… »

Otvoren konkurs za samozapošljavanje i razvoj socijalnog preduzetništva

Sandžak press pre 21 sat
U okviru projekta ”Održive zajednice u Sandžaku – Od mere do karijere”, raspisani su javni pozivi za nezaposlene iz kategorije teže zapošljivih kao i za podršku razvoju socijalnog preduzetništva. Konkursi će biti otvoreni do 22.novembra, a u… »

„Jasen“ bolji od „Polimlja“ u opštinskom derbiju

Sandžak press pre 21 sat
U okviru 13. kola Zapadno – moravske zone odigran je opštinski derbi između „Jasena“ iz Brodareva i „Polimlja“. Uspešniji su bili brodarevski fudbaleri koji su na stadionu „Rosulje“ slavili rezultatom 2:0. Strelci su bili Đurđević u… »

U novembarskoj akciji prikupljene 52 jedinice krvi

Sandžak press pre 21 sat
Novembarska akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Instituta za transfuziju krvi i Crvenog krsta Novi Pazar održana je u Domu omladine. Iz instituta za transfuziju krvi istakli da su zadovoljni odzivom građana Novog Pazara te da ih raduje to… »

Muftija Dudić uručio Rijasetu sredstva za izbjeglice u BiH

Sandžak press pre 22 sata
Imajući u vidu tešku migrantsku krizu u Bosni i Hercegovini, Mešihat Islamske zajednice u Srbiji je nakon prethodne džume u svim džematima organizirao prikupljanje novčanih priloga za izbjeglice. Tom prilikom, prikupljeno je 10.050 eura koje je… »

FIS organizira besplatnan kurs učenja arapskog pisma

Sandžak press pre 22 sata
Vijeće studenata Fakulteta za Islamske studije u Novom Pazaru organizira besplatan kurs učenja arapskog pisma za muškarce i žene svih uzrasta. Studenti Fakulteta za Islamske studije pozivaju sve zainteresirane da se druže sa njima kroz putovanje… »

Sandžak press, najnovije vesti »