Sandžak press

U Novoj Varoši na snazi restrikcije vode

Sandžak press pre 6 dana
Nova Varoš – Кomunalno preduzeće „3. septembar“ počelo je sa planskim isključivanjem vode potrošačima u Novoj Varoši i na Zlataru. Zbog dugog sušnog perioda dotok vode je pao ispod minimuma koji je neophodan za normalno snadbevanje… »

‘’Urbane bašte iz dječije mašte’’

Sandžak press pre 6 dana
Povodom uspešno završenog projekta ‘’Urbane bašte iz dečije mašte’’, koji su realizovali Udruženje ‘’Green love’’ i Centar ‘’Duga’’, u partnerstvu sa Javnim komunalnim preduzećem ‘’Gradska čistoća’’, organizovana… »

Priboj: Razvijanje usluga socijalne zaštite na lokalnom nivou

Sandžak press pre 6 dana
Priboj/Sjenica/Prijepolje – Radni sastanak na temu Jačanja kapaciteta jedinica lokalne samouprave učesnika u projektu u cilju razvoja i primene najefikasnijeg modela za pružanje usluga socijalne zaštite na lokalnom nivou održan je u Priboju… »

Komšić: Srbija je zemlja Sulejmana Ugljanina, ne bih da se petljam u odnose druge države

Sandžak press pre 6 dana
Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, poručio je danas da neće da se miješa u unutrašnje stvari Republike Srbije i drugih susjednih zemalja komentarišući izjave koje je proteklog vikenda u Sarajevu dao Sulejman… »

Istraga u slučaju Hadžović u toku, Unutrašnja kontrola završila posao

Sandžak press pre 6 dana
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru još uvek nije okončalo istragu o incidentu koji se desio 10. septembra tokom kojeg je Edin Hadžović pretučen od strane policajca u jednog ugostiteljskom objektu, saznaje radio Sto plus. U tom tužilaštvu… »

Drama na Voždovcu: Klonferi prosuli 15 poena prednosti, Vučićević obradovao Pazarce u poslednjem napadu

Sandžak press pre 6 dana
Kakvu su utakmicu danas odigrali OKK Beograd i Novi Pazar u okviru 5. kola Košarkaške lige Srbije, zaista će se dugo prepričavati. Imali su Klonferi čak 15 poena prednosti sredinom treće četvrtine, ali su gosti uspeli da je istope i da dođu do… »

Odbojkašice Novog Pazara ubedljive protiv Tehničara iz Kraljeva

Sandžak press pre 6 dana
Odbojkašice Novog Pazara su nakon prošlonedeljnog trijumfa protv Tutina, savladale odbojkašice Tehničara iz Kraljeva, u meču Druge lige grupa Zapad. Veoma dobar start novopazarki rezultiralo je ubjedljivom pobedom od 3:0 u setovima (25:18, 25:19 i… »

Berane / Mladiću se ljekari bore za život nakon uboda nožem, uhapšena komšinica

Sandžak press pre 6 dana
Ljekari Opšte bolnice u Beranama bore se za život dvadesetpetogodišnjem Dragomiru Trišiću, koji je sinoć nožem ranjen u srce. Zbog sumnje da ga je pokušala ubiti, policija je uhapsila Beranku Radosavu Simonović (44). Iz Uprave policije… »

Otvorena izložba umjetnika Hilmije Ćatovića

Sandžak press pre 6 dana
U organizaciji muzeja RAS i Kulturnog centra, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Pazara, otvorena je izložba slika poznatog umjetnika Hilmije Ćatovića. Direktor Muzeja RAS pozvao je sve ljubitelje likovne umetnosti a i sugrađane, da posjete muzej i… »

Terali djevojku (23) iz Beograda da se prostituiše! Uhapšeni brat i sestra iz Novog Pazara, u sve umješana i njihova majka!

Sandžak press pre 6 dana
Anton Đ. i njegova sestra Milica V. Osumnjičeni da su se bavili trgovinom ljudima i organizovali lanac prostitucije. Zbog osnova sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i organizovali lanac prostitucije, u Novom Pazaru su uhapšeni Anton Đ. i njegova… »

Sandžak press, najnovije vesti »