Sandžak press

Enes Nuhović o prednostima i manama života na Zapadu

Sandžak press pre 7 dana
Raspadanjem zajedničke nam države i stvaranjem jedne velike nacionalističke močvare u Srbiji rezultiralo je agresijom na ostale republike koje su u međuvremenu postale međuunarodno priznate države. To je, naravno, dovelo do velikog talasa migracija… »

Maloljetnik u Novom Pazaru uhapšen zbog pokušaja ubistva: Nakon verbalnog sukoba nožem napao mladiće

Sandžak press pre 8 dana
Novopazarska policija je danas uhapsila sedamnaestogodišnjeg mladića iz ovog grada, zbog sumnje da je pokušao da izvrši teško ubistvo. Osim toga, policija je, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv petnaestogodišnjaka iz Novog Pazara podnela… »

Povratnici u Srbiju od danas pod posebnim nadzorom

Sandžak press pre 8 dana
Građani Srbije koji od danas nakon 18 sati uđu u zemlju, bit će pod posebnim zdravstvenim nadzorom. Oni će pri prelasku granice dobiti zdravstveno upozorenje, u kojem će biti upoznati sa svim obavezama koje su dužni ispuniti. Prvi korak koji bi… »

Vijećnici zadužili resore – Menadžer zadužen za poljoprivredu, pravnica za IT

Sandžak press pre 8 dana
Novi saziv Gradskog veća Novog Pazara činiće šest predstavnika sa liste „Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić“ i tri „Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu“, a budući većnici već su zadužili resore, objavio je danas radio… »

HAPŠENJE U NOVOM PAZARU – Pronađeni narkotici (Video)

Sandžak press pre 8 dana
Video-snimak hapšenja u Novom Pazaru izazvao je pažnju javnosti. Kako saznajemo kod osumnjičenog je pronađena manja količina narkotika. Na snimku se vidi kako policija osumnjičenog, koji se opirao hapšenju, obara na tlo i tom prilikom jedan od… »

Nastava u “Bratstvu” odložena na još nedjelju dana

Sandžak press pre 8 dana
Nastava u osnovnoj školi“Bratstvo” u Novom Pazaru neće početi u ponedeljak 21.septembra kako je ranije najavljeno, već je zbog radova na rekonstrukciji i bezbednosti učenika, njen početak odložen za još nedelju dana, rekao je danas direktor… »

Da li je Novi Pazar zaista ponovo potencijalno žarište?

Sandžak press pre 8 dana
Krizni štab je nedavno upozorio da, uprkos generalno povoljnoj epidemiološkoj situaciji u celoj zemlji, Beograd, Kragujevac, Zaječar i Novi Pazar predstavljaju potencijalna krizna žarišta za novo razbuktavanje kovida 19. U Opštoj bolnici u Novom… »

ZZJZNP: Strašne su izjave da Novi Pazar nabavlja limene sanduke za djecu

Sandžak press pre 8 dana
Štab za vanredne situacije Novog Pazara kategorično je demantovao navode na društvenim mrežama da su poručeni bilo kakvi limeni sanduci za djecu. kako je rečeno, ova potpuna dezinformacija nanosi štetu i stvara nepotreban strah kod građana… »

Čistke u OB Novi Pazar: Smijenjeni potpisnici peticije za smjenu Meha Mahmutovića

Sandžak press pre 8 dana
Sa mjesta vd načelnice Infektovnog odjeljenja OB Novi Pazar zvanično je smijenjena dr Ljela Ćeranić. Takođe je smijenjen i vd zamjenika načelnika Odjeljenja hirurgije u toj zdravstvenoj ustanovi dr Džemail Detanac, potvrđeno je za SNews. Ćeranić… »

“Ako ijedno dijete umre od ovog virusa, Pazar će gorjeti”

Sandžak press pre 8 dana
Građani Novog Pazara okupljeni oko Inicijative slobodnih građana, koji već više od dva mjeseca protestuju ispred Opšte bolnice u tom gradu tražeći smjene direktora dr. Mehe Mahmutovića i njegovih najbližih saradnika, poručili su da će nastaviti… »

Sandžak press, najnovije vesti »