Sandžak press

Novi Pazara među gradovima sa najvećim zagađenjem vazduha na svijetu

Sandžak press pre 5 dana
Vazduh u Novom Pazaru bio je zagađen tokom sedam dana oktobra što ovaj grad svrstava među gradove u Srbiji sa najgorim kvalitetom vazduha, pokazuju podaci Agencije za zaštitu životne sredine i specijalizovanih aplikacija. Najveći zagađivač vazduha… »

Najbolji sa budućim najboljim na svijetu! Đoković izabrao Međedovića za sparing partnera za trening na Dorćolu

Sandžak press pre 5 dana
Novak Đoković se u Beogradu priprema za ATP turnir koji počinje u ponedeljak 26. oktobra. Najbolji teniser sveta obožava da se priprema u Srbiju jer su često svi naši teniseri ovde, pa onda ima i društvo za sparinge. Često se preko puta Noleta… »

U Priboju održana je lokalna debata o razvojnim potencijalima

Sandžak press pre 5 dana
Priboj – U gradu na Limu održana je lokalna debata o razvojnim potencijalima, koja je organizovana u okviru projekta „Od mog grada mojoj zemlji: kako osigurati razvoj Srbije”. Ova lokalna debata o razvoju Priboja je druga u nizu od osam, koje se… »

Istraga zbog prijetnji Bošnjacima u Pljevljima

Sandžak press pre 5 dana
Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore pokrenulo je krivični postupak protiv trojice Pljevljaka – Igora Terzića (34), Nemanje Novakovića (31) i Daneta Vraneša (24), koji je u bjekstvu, zbog izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, zbog… »

Novi Pazar: Investitor postoji, ali još nema zemljišta za gradnju Regionalnog centra za podršku osobama s autizmom i…

Sandžak press pre 5 dana
U Jutarnjem programu STV i priča majke osmogodišnje djevojčice sa autizmom. Želja je, kaže, izgraditi jedan objekat u kojem će raditi stručnjaci i pružiti ovoj djeci svu neophodnu njegu. Na sreću, i za to ima nade. Centar za autizam i razvojne… »

Grejna sezona u Novom Pazaru počela bez problema

Sandžak press pre 5 dana
Garant da će radijatori u domovima Novopazaraca biti topli tokom grejne sezone jeste dovoljna količina kvalitetnih energenata i odlično stanje mreže – rekao je direktor novopazarske Toplane Vladimir Marinković. Radijatori su svakoga jutra topli od… »

Uspešan start “Mileševca” – Važna pobeda “Mileševke” u gostima

Sandžak press pre 5 dana
Košarkaši “Mileševca” pobedom su počeli novu sezonu. Vikend za nama obeležile su i košarkašice “Mileševke” koje su ostvarile izuzetno važnu pobedu na gostovanju u Vršcu kao i futsaleri “Župskog Rubina”, koji su i nakon tri odigrane… »

Pet medalja za Atletski klub “Polet” u Kragujevcu

Sandžak press pre 5 dana
Kod muškaraca, Hamed Kajević je osvojio zlato u bacanju kugle sa daljinom od 16,89 metara. Anes Tumbul osvojio je dve medalje. U disciplini skok u dalj mladi atletičar osvojio je zlatnu medalju skočivši 5,95 metara, a u skoku u pripalo mu je bronzano… »

SPP o odluci BS da ne učestvuje u novoj vlasti: Partijski interesi ispred položaja sopstvenog naroda

Sandžak press pre 5 dana
Kada se lični i partijski interesi stave ispred unapređenja položaja sopstvenog naroda, onda to izgleda upravo kako su uradili čelnici Bošnjačke stranke (BS), saopšteno je danas iz Stranke pravde i pomirenja (SPP). “Nakon pregovora sa novim… »

Zbog bjeloglavih supova nema više letova iznad Uvca

Sandžak press pre 5 dana
Direktorat za civilno vazduhoplovstvo (DCV) pripremio je nedavno predlog naredbe kojim bi se zabranili letovi iznad Specijalnog rezervata prirode „Uvac”, a kao razlog su naveli nedavne događaje koji su ugrozili beloglave supove, saznaje Tanjug… »

Sandžak press, najnovije vesti »