Sandžak press

Dr. Fehratović ukazao na probleme sa bankarstvom u manjim sredinama

Sandžak press pre 5 dana
Narodni poslanik stranke pravde i pomirenja, dr. Jahja Fehratović u današnjem obraćanju u Skupštini R. Srbije istakao probleme sa bankarstvom u manjim sredinama. Ujedno istakao da SPP podržava odluku ovakvog tipa ali da bi Narodna banka i geverner… »

Kecap za trijumf Trajala protiv Novog Pazara

Sandžak press pre 5 dana
Fudbaleri Trajala pobedili su večeras u Kruševcu ekipu Novog Pazara sa 1:0, u poslednjoj utakmici 19. kola Prve lige Srbije. Tri boda domaćinu doneo je Admir Kecap u 66. minutu. Pazar je doživeo četvrti poraz u nizu i trenutno je deveti na tabeli sa… »

Bivši upravnik zatvora u Nišu novi direktor “Novi Pazar puta”

Sandžak press pre 5 dana
Bivši upravnik Kazneno-popravnog zavoda Niš Aleksandar Grbović postavljen je za novog direktora kompanije “Novi Pazar put” i on je na toj poziciji naslijedio Ibrahima Škrijelja, saznaje radio Sto plus. On je funkciju direktora jedne od najvećih… »

Dr. Zukorlić u Skupštini: Islamsko bankarstvo bi donijelo novi talas investitcija

Sandžak press pre 5 dana
Poslanici Skupštine Srbije raspravljali o Predlogu odluke o izboru člana Savjeta guvernera Narodne banke Srbije, koji je podnio Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava. Narodni poslanik Stranke pravde i pomirenja… »

Gambija tuži Mijanmar pred IJC za genocid nad Rohinja muslimanima

Sandžak press pre 5 dana
Gambija je u ponedjeljak pokrenula tužbu u najvišem sudu Ujedinjenih nacija (UN) protiv Mijanmara za genocid unjegovoj kampanji protiv Rohinja muslimana i zatražila je od Međunarodnog suda (ICJ) pravde da hitno naredi mjjere “trenutnog prekida… »

Bez projekta, konsultovanja struke i Zakona: Epidemija “ležećih policajaca” u Novom Pazaru

Sandžak press pre 5 dana
Postavljanje novih usporivača brzine vozila, popularnih “ležećih policajaca”, u Novom Pazaru poprimilo je u posljednje vrijeme razmjere prave “epidemije”, a stručnjaci iz saobraćajne struke i drugi građani već uvekliko na društvenim… »

Dr. Fehratović: Lokalne vlasti u Sandžaku omogućile monopol svojim funkcionerima

Sandžak press pre 5 dana
Poslanici SPP podržali su prijedlog odluka koje se tiču zaštite od monopola i zdrave konkurencije kada je u pitanju privredna djelatnost u našoj državi. Dr. Fehratović naglasio da je važno da agencije koje se bave zaštitom monopola budu prisutne… »

Đerlek : Sve manjinske stranke moraju biti ravnomjerno zastupljenje na Javnom servisu

Sandžak press pre 5 dana
Generalni sekretar Stranke pravde i pomirenja Edin Đerlek, govorio je u Skupštini Republike Srbije na sastanku u organizaciji Odbora za kulturu i informisanje o neophodnosti ravnomjerne zastupljenost političkih stranka u elektronskim medijima sa… »

Dr. Zukorlić: Država da zaštiti sandžačke privrednike od nelojalne konkurencije i inspekcijskih organa

Sandžak press pre 5 dana
Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas petu sjednicu Drugog redovnog zasijedanja, raspravom po tačkama dnevnog reda 8 i 9 koje se odnose se na liste kandidata za predsjednika Komisije za zaštitu konkurencije i liste kandidata za tri člana… »

ED Novi Pazar: Više naselja bez struje do kraja nedjelje

Sandžak press pre 6 dana
Prema obaveštenju iz Elektrodistribucije Novi Pazar, zbog planskih radova na izmeštanju mernih mesta, u utorak 12.11.2019. u vremenu od 8 do 16 sati bez električne energije će biti potrošači iz sela Sebečevo, a od 9 do 16 istog dana potrošači iz… »

Sandžak press, najnovije vesti »