Sandžak press

Prijepoljka utajila 3.5 miliona dinara poreza

Sandžak press pre 6 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Poreskom policijom – Odsek Užice, podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetdvogodišnje žene iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela… »

Mešihat najoštrije osudio četničko orgijanje i riječi mržnje upućene muslimanima Novog Pazara

Sandžak press pre 5 dana
Mešihat Islamske zajednice u Srbiji najoštrije osuđuje i izražava zabrinutost zbog posljednjih dešavanja, tj. četničkog orgijanja pripadnika Udruženja „Kraljevina Srbija“ 20.10.2019. godine na Četničkom saboru u selu Riljac kod Trstenika… »

Generalna menadžerka IUNP-a izabrana za počasnu članicu Sekcije za žensko preduzetništvo

Sandžak press pre 6 dana
Na redovnoj sjednici Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije održanoj povodom obilježavanja 1. godišnjice rada sekcije za počasnu članicu izabrana je generalna menadžerka Internacionalonog univerziteta u Novom Pazaru, prof. dr… »

Košarkaši Novog Pazara poraženi posle produžetka u Rogaškoj Slatini

Sandžak press pre 6 dana
Košarkaši Rogaške pobedili su večeras posle produžetka ekipu Novog Pazara sa 98:97 (17:20, 20:23, 23:22, 27:22, 11:10), u utakmici šestog kola ABA 2 lige. Pazarci su vodili u većem delu susreta, a domaćin je izborio dodatnih pet minuta trojkom… »

Petar Žujović posle gola koji se retko viđa: Uhvatio trenutak

Sandžak press pre 6 dana
Dešavaju se ovakvi pogoci, delić sekunde je u pitanju u kojem su se ruke rivalskih igrača u „zidu” raširile – objašnjava bek drugoplasiranog tima šampionata. Samo dva poraza u osam kola lako su mogla da budu i pobede da je bilo malo više… »

Sneg na lokalnim putevima čistiće firme „Labud plus“ i „Trgošped“

Sandžak press pre 6 dana
Za čišćenje snega na putnim pravcima Prijepolje – Zalug, Prijepolje – Raišnjevo – Ivanje, Kolovrat – Seljašnica – Rikavci i Lazarevića kuća – Vinicka izabran je ponuđač d.o.o. Labud Plus. Vrednost ugovorenih radova sa PDV-om je 2… »

Saobraćajna nezgoda na putu B.Polje – Prijepolje – Teško povrijeđen Edis Kuč

Sandžak press pre 6 dana
Tridesetogodišnji Edis Kuč teško je povrijeđen u saobraćanoj nezgodi koja se juče, oko 13.30, dogodila u mjestu Potkrajci, na magistralnom putu Bijelo Polje–Prijepolje. On se nalazio na mjestu suvozača u autu marke „reno senik’“ (BP BH… »

Na aerodromu Dubinje uništeno 97 kasetnih bombi

Sandžak press pre 6 dana
U toku 2019. godine na kompleksu aerodroma „Dubinje“ pronađeno je i uništeno 97 Aerodrom Dubinje kod Sjenice, kasetnih bombi BLU 97 koje su izuzetno opasne po bezbednost stanovništva opštine Sjenica, saopšteno je iz Komande druge brigade kopnene… »

Skandal u Sjenici – Radnice koje traže isplatu zarada predstavnici vlasti izbacili sa Skupštine

Sandžak press pre 6 dana
Jučer održana Skupština Sjenice. Kažu, donesene historijske odluke. Nijedna tvrde iz opozicije nije historijska pogotovo što je sami početak rada ušao neslavno u historiju. Zaposlenice predškolske ustanove Maslačak gdje bi drugo nego u Skupštinu… »

Radio Sto plus: Džudžo i Gegić okupljaju Grupu građana za izbore?

Sandžak press pre 6 dana
Na predstojećim opštim izborima jedna od učesnica bi mogla da bude i Grupa građana, koja bi okupila nekoliko dobro poznatih ličnosti iz svijeta politike u Tutinu, javlja radio Sto plus. Prema riječima sagovornika ovog radija, oni ne planiraju da… »

Sandžak press, najnovije vesti »