Sandžak press

Mujagić: Novi investicioni projekti početkom naredne građevinske sezone

Sandžak press pre 5 dana
Prethodna vlast u Sjenici zadužila je Opštinu više od 630 miliona dinara. Situacija teška, ali prema riječima predsjednika Muniba Mujagića već s početkom naredne građevinske sezone moglo bi se ući u nove investicione projekte. Nova vlast u… »

Opštinska uprava Tutina prodala dječije igralište u Dubovu

Sandžak press pre 5 dana
Opštinska uprava Tutina nastavila je, po formiranju skupštinske većine koju u novom sazivu sačinjavaju odbornici SDA, SDP i stranke SNS Aleksandra Vučića, svoju praksu prodaje opštinskog zemljišta a koja je posebno zaživjela u prethodne dvije… »

Samo jedan pacijent u covid bolnici u Novom Pazaru

Sandžak press pre 6 dana
Prema zvaničnim podacima koji su danas dostavljeni javnosti, 23. septembra 2020. na Infektivnom odjeljenju OB Novi Pazar je samo jedan hospitalizovani covid pacijent. Kao ni prethodnih dana nije bilo novih prijema, transporta, niti pacijenata na… »

Lončar: Mahmutović je moja odgovornost, situacija u Novom Pazaru kompleksna

Sandžak press pre 6 dana
Direktori su moja odgovornost i izbor, preuzeo sam da ću preuzeti dodatne mjere ispitivanja, a posebno je kompleksna situacija u Novom Pazaru, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar posle razgovora sa ljekarima iz udruženja Ujedinjeni… »

Akcija “Strijela” u Novom Pazaru: Razbijena kriminalna grupa, policija pretresa više lokacija u gradu

Sandžak press pre 6 dana
Pripadnici Uprave kriminalističke policije iz Beograda uhapsili su jutros više osoba, a u toku su pretresi lokacija, s ciljem razbijanja organizovane kriminalne grupe na području Novog Pazara. Akciju kodnog naziva “Strela” sprovode pripadnici… »

Izgorela kuća u Novoj Varoši

Sandžak press pre 6 dana
Nova Varoš – U noći između utorka i srede u Debelji je izgorela do temelja stara porodična kuća Bratislava Vukovića (62), a u ovom incidentu srećom nije bilo povređenih. Кako se pretpostavlja, vatru je potpalila varnica iz neispravnog čunka… »

U pazarskom autobusu švercovali falsifikovane sertifikate iz Turske

Sandžak press pre 6 dana
Carinici su 22. septembra 2020. godine na graničnom prelazu Gradina zaplenili 18 falsifikovanih sertifikata i barkodova svetski poznatih marki Armani i Guči i tako sprečili da se kopije njihovih proizvoda prodaju na tržištu kao originali.c Slučaj je… »

Ukinuta vanredna situacija u Priboju

Sandžak press pre 6 dana
Priboj – Zbog poboljšanja epidemiološke situacije, predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, na predlog Opštinskog štaba za vanredne situacije, danas je ukinuo vanrednu situaciju u opštini Priboj, koja je uvedena još 6. jula 2020. godine. Vanredna… »

Ekonomska škola krije podatke koga je i kako zaposlila

Sandžak press pre 6 dana
Direktor Ekonomsko-trgovinske škole Ivan Veljković odbio je da objelodani informacije o načinu zapošljavanju u toj državnoj ustanovi, o čemu je obaviješten povjerenik za informacije, piše Radiostoplus.com. Sto plus je od škole tražio informacije… »

Ljajić na spisaku za meč godine

Sandžak press pre 6 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je danas spisak od 30 igrača na koje računa za duel protiv Norveške u baražu za plasman na EURO, kao i za mečeve Lige nacija protiv Mađarske i Turske. Na spisku su Marko… »

Sandžak press, najnovije vesti »