Sandžak press

Situacija u Novom Pazaru stabilna – Bez novih prijema od korone

Sandžak press pre 1 dan
U Novom Pazaru prema podacima na današnji dan hospitalizovan je 1 pacijent kome je potvrđeno prisustvo korona virusa. Obaveštenjem od Regionalnog COVID centra Novi Pazar, Doma zdravlja i ZZJNP-a na dan 28. septembar 2020. javnost je upoznata da nije… »

Subvencionisana nabavka sadnica voća

Sandžak press pre 1 dan
Nova Varoš – Udruženje proizvođača jagodičastog voća „Zlatni breg“ poziva sve zainteresovane za nabavku sadnica voća i mineralnih đubriva, po subvencionisanim cenama da se jave u Odeljenje za privredu i lokalni ekonomski razvoj Opštinske… »

Pribojci osuđeni zbog heroina

Sandžak press pre 1 dan
Priboj – Viši sud u Užicu izrekao je zatvorske kazne dvojici Pribojaca zbog 2,2 grama heroina koji je jedan od osuđenih prodao ovom drugom. U centru Priboja 22. aprila ove godine policija je uhapsila N.K. u trenucima kada je prodao drogu Đ.P. kome… »

Numanović: Napao me je lokalni tajkun, dobro umrežen sa vlastima

Sandžak press pre 1 dan
Direktor i glavni i odgovorni urednik Sandzačke tv mreže iz Tutina Amir Numanović rekao je danas da još nema nikakve informacije o tome šta su konkretno nadležni organi uradili po njegovoj prijavi da ga je napado sugrađanin. Numanović je radiju… »

Marinković: Grejna sezona na vreme, probe od 1. oktobra

Sandžak press pre 1 dan
Vršilac dužnosti direktora “Gradske toplane” Vladimir Marinković najavio je danas da će grejna sezona u Novom Pazaru početi na vreme, 15. oktobra, a da će probe sistema biti vršene od 1. do 10. oktobra. On je gostujući u “Plusiranju” na… »

Abazović: Logično je da koalicija “Crno na bijelo” kadrira u službama bezbjednosti

Sandžak press pre 1 dan
Lider koalicije “Crno na bijelo”, Dritan Abazović kazao je da Građanski pokret URA jedini konstituent nove Vlade, koji je otvoreno zagovarao članstvo Crne Gore u NATO savezu i čija politika je nedvosmisleno bila okrenuta ka članstvu Crne Gore u… »

POZIV VJERNICIMA DA SE OKUPE – Distribucija u Prijepolju isključuje džamije sa električne mreže

Sandžak press pre 1 dan
Medžlis Islamske zajednice Prijepolje pozvao je danas vjernike na budnost i odbranu džamija kako bi spriječili nezakonite radnje od strane Elektro distribucije. Medžlis u Prijepolju je putem saopštenja za javnost, koje prenosimo u cijelosti, upoznao… »

SPP u Crnoj Gori – Učešćem u vladi do bolje pozicije bošnjačkog naroda

Sandžak press pre 1 dan
Gosti emisije „Pretres“ na Sandžak televiziji bili su kandidati za narodne poslanike sa liste „Crno na bijelo“ Arben Jakupi i Seid Hadžić. U emisiji se govorilo o učešću SPP-a na predstojećim izborima, od formiranja kolacijie „Crno na… »

Novi Pazar – Potvrđen prvi slučaj zaraze virusom korona kod učenika Gimnazije

Sandžak press pre 1 dan
Prvi slučaj zaraze korona virusom potvrđen je kod jedne učenice Gimnazije, nakon što su dobijeni rezultati PCR testa. Kako nezvanično saznajemo, pozitivni su i roditelji učenice koji su nedavno boravili u susjednoj Crnoj Gori, koja trenutno bilježi… »

Uhapšen nasilnik iz Tutina

Sandžak press pre 1 dan
M.Dž. se tereti da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova n… »

Sandžak press, najnovije vesti »