Arhiva » Vesti » InfoKG 12.01.2018

"Dolijala" petočlana banda: Obijali kuće i prodavnice, poslednja krađa ih skupo koštala

InfoKG petak, 12. januar 2018.  |  Jovana Mladenović

Zajedničkim operativnim radom kragujevačke i kraljevačke policije, uhapšena je petočlana banda koja se tereti za izvršenje više teških krađa počinjenih na području Kragujevca, Kraljeva i Trestenika. Oni su od novembra prošle godine, uz upotrebu sile, obijali porodične kuće i prodavnice, a "dolijali" su kada ih je, nakon poslednje izvršene krađe, uočila i pojurila ovdašnja policija.

Pod sumnjom da su izvršili ova krivična dela uhapšena su petorica Kraljevčana - O.D. (23), M.M. (21), L.I. (20), V.J.(30) i A.V. (30).

Prema našim saznanjima, uhapšeni su nakon krađe na području koje pripada PU Kragujevac, u noći između srede i četvrtka. NJih je, nakon krađe, uočila i pojurila patrola kragujevačke policije, a razbojnici su bežali u dva vozila. Jedno lice tada je uhapšeno, dok su ostali, drugim vozilom, pobegli u pravcu Kraljeva. O tome je obaveštena tamošnja policija, pa su razbojnici najzad "dolijali".

Ova petočlana banda se tereti da je od novembra prošle godine, uz upotrebu sile i podesnog predmeta, obijala porodične kuće i prodavnice i iz njih odnosila novac, nakit, tehničku robu i cigarete.

Deo ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima, a osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Kraljevu.


Objavljeno na sajtu infokg.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Kragujevac Kraljevo

©2018 Netmark d.o.o.