Arhiva » Vesti » Blic 13.01.2018

Ako idete na doček Srpske nove godine, večeras izbegavajte ove ulice

Zbog održavanja manifestacije "Doček Srpske Nove godine", u organizaciji GO "Zvezdara", danas će biti zatvoren za saobraćaj Bulevar kralja Aleksandra, na delu od Golsvordijeve do Sredačke ulice.

Blic subota, 13. januar 2018.  |  Blic

U periodu od subote 13.01.2018. godine od 18:00 časova do 14.01.2018. godine do 03:00 časa, menja se režima rada linija JGP-a na sledeći način:

·tramvaji sa linije 5, u oba smera saobraćaće: Kraljice Marije - Ruzveltova – Bulevar kralja Aleksandra – terminus "Tašmajdan" i nosiće oznaku 5L /Kalemegdan (Donji grad) – Tašmajdan/;

·linija 6 će biti ukinuta. Sva vozila koja dođu na terminus "Tašmajdan" posle 17:10 časova se operativno isključuju za garažu;

·tramvaji sa linija 7 i 14, u oba smera, saobraćaće: Bulevar kralja Aleksandra – Ruzveltova – Mije Kovačevića – terminus "Omladinski stadion", i nosiće oznake: 7L /Blok 45 - Omladinski stadion/ i 14L /Banjica - Omladinski stadion/;

·uspostavlja se autobuska linija 6A na relaciji /Ustanička – Vukov spomenik/. Na liniji će saobraćati 5 vozila (3 vozila SP "Kosmaj" i 2 vozila SP "Novi Beograd").

Trasa linije u oba smera:

Terminus "Ustanička" – Bulevar kralja Aleksandra – Batutova – Dimitrija Tucovića – Cvijićeva – Starine Novaka – (Beogradska - Bulevar kralja Aleksandra – Ruzveltova u smeru ka Vukovom spomeniku) – (Ruzveltova - Kraljice Marije u smeru ka terminusu "Ustanička") Kao dolazno i polazno stajalište vozila će koristiti stajalište "Vukov spomenik" na spoljašnjem krugu tramvajske linije 2.

Korekciju vremena obrta vozila će vršiti na terminusu "Ustanička". (Biće omogućeno levo skretanje iz ul. Beogradske u Bulevar kralja Aleksandra).

·vozila sa linije 25, 25P i 26, u smeru ka Bulevar kralja Aleksandra, saobraćaće: Maksima Gorkog – Krunska – Beogradska – Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama. U suprotnom smeru saobraćaće redovnim trasama;

·vozila sa linija 32 i 66, saobraćaće na relaciji od Omladinskog stadiona do perifernih terminusa i nosiće oznake: 32L /Omladinski stadion – Višnjica/ i 66L /Omladinski stadion – Naučno-tehnološki park Zvezdara/;

·linija EKO1 se privremeno ukida. Poslednji polazak sa terminusa Vukov Spomenik je u 17:50 časova, a posle toga sva vozila koja dođu sa Novog Beograda do stajališta "Tehnički fakulteti" se operativno isključuju za garažu.

Stajališta

Privremeno se ukidajustajališta:

-"Vukov spomenik /Bulevar kralja Aleksandra/", "GO Zvezdara", "Pijaca Đeram" i "Pop Stojanova", "Lion", "Batutova", u oba smera, za tramvajske linije;

-"Tehnički fakulteti" i "Pravni fakultet", u smeru ka Dorćolu, za liniju 26;

-"Pijaca Kalenić", u smeru ka Bulevaru kralja Aleksandra, za linije 25, 25P i 26;

-"Omladinski stadion", "Vatrogasna komanda", "Novo groblje", "Dalmatinska", u oba smera i terminus Vukov spomenik, za linije 32 i 66.

Vozila sa noćnih linija 301N i 308N, u oba smera, saobraćaće: Bulevar kralja Aleksandra -Batutova - Dimitrija Tucovića - Starine Novaka i dalje redovnim trasama.

Napomena: U Gornji depo, u Bulevaru kralja Aleksandra 142, biće onemogućen ulazak i izlazak vozila, u periodu od subote 13.01.2018. godine od 18:00 časova do 14.01.2018. godine do 03:00 časa.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Nova godina Zvezdara

©2018 Netmark d.o.o.