Arhiva » Vesti » Večernje novosti 13.01.2018

Stražari sprečili samoubistvo zatvorenika

Stražari niškog KPZ-a uspeli da odgovore od samoubistva osuđenika R.R. (30) koji je dvadesetak minuta stajao na krovu zgrade preteći da skoči

Večernje novosti subota, 13. januar 2018.  |  J.Ć.

Stražari niškog KPZ-a uspeli da odgovore od samoubistva osuđenika R.R. (30) koji je dvadesetak minuta stajao na krovu zgrade preteći da skoči, saznaju „Novosti“.

Nezvanično se saznaje iz izvora bliskog istrazi da je osuđenik R.R. u petak oko 17:30 časova, iskoristio što su oko trospratne zgrade paviljona postavljene skele zbog renoviranja i popeo se na krov odakle je zapretio da će skočiti. Na licu mesta brzo je stiglo rukovodstvo KPZ i Hitna pomoć pa je posle dvedesetak minuta osuđenik prihvatio predlog pregovarača i mirno sišao sa krova.

PROČITAJTE JOŠ: KPZ Sremska Mitrovica: Briga o psima kao lek za zatvorenike

Kako saznajemo, reč je o osuđeniku iz Bujanovca koji je na izdržavanju kazne zatvora od sedam godina zbog teških krađa. Dok je boravio na krovu R.R. nije imao nikakvih zahteva ni prigovora na tretman i veruje se da je sve učinio u trenutku psihičke labilnosti pošto tokom dana nije popio lek prema propisanoj terapiji.


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

©2018 Netmark d.o.o.