Beograd arhiva vesti 14.01.2018

Vučić: Ruski diplomatski specijalac u Beogradu — jasna poruka

Sputnik 14.01.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras o mogućem dolasku Aleksandra Bocana Harčenka za ambasadora Rusije u Srbiju, da je to verovatno i da je svakako reč o diplomati koji važi za najboljeg poznavaoca regiona i eksperta za rešavanje… »

Rekordan broj razvoda u Beogradu krajem prošle godine: Ne pamti se u skorijoj prošlosti da ih je toliko bilo

Kurir 14.01.2018
Novembar 2017. definitivno je poneo titulu meseca slomljenih srca, pošto su u Beogradu tada potpisana 443 razvoda braka, što je čak 346 više nego prošle godine u istom mesecu! Novembar 2016. bio je mesec sa najmanje rastanaka u toj godini, kada ih je… »

Miran doček srpske Nove godine iza beograđana: 4 lakše povređena u 3 udesa, tegobe mučile hronične bolesnike

Kurir 14.01.2018
Proslava Nove godine po julijanskom kalendaru u Beogradu je protekla mirno i bez incidenata, a dogodila su se tri saobraćajna udesa u kojima je lakše povređeno četvoro ljudi, rečeno je jutros u gradskoj službi Hitne pomoći. "Nije bilo izgreda, ali… »

Zlatna era izgradnje i razvoja Beograda

Studio B 14.01.2018
Glavni grad Srbije ulazi ponovo u zlatnu eru izgradnje i razvoja pri čemu gradska vlast sve vreme osluškuje potrebe građana i sa njima zajedno radi na projektima koji su u korist Grada i Beograđana, rekao Vesić. Gradski menadžer Goran Vesić… »

(Video) Kad slave komšije sa Novog Beograda: Napravili fenomenalan vatromet za Srpsku novu godinu

Kurir 14.01.2018
Stanovnici Novog Beograda su i ovu Srpsku novu godinu proslavili u svom maniru, odnosno vatrometom. Tako su komšije iz blokova 45 i 61 priredili komšiluku spektakl a i su vatrometom dočekali i "pravu" Novu godinu. (Kurir.rs) Foto Printscreen Youtube… »

SNS: Usvojena izborna lista Za Beograd, obaveza – pobeda

Studio B 14.01.2018
Na sednici Predsedništva i GO Beograd Srpske napredne stranke, danas je usvojena izborna lista za gradske izbore u Beogradu, pod nazivom „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“, saopštila je ta stranka. „Predsedništvo SNS zaključilo… »

Beogradski SNS obezbedio paketiće za decu žena iz sigurne kuće

Večernje novosti 14.01.2018
Član beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nataša Stanisavljević posetila je danas jednu od sigurnih kuća u Beogradu i uručila novogodišnje paketiće deci štićenica. Član beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nataša… »

Brnabić: Očekujem prljavu kampanju, opozicija ide na uvrede

N1 Info 14.01.2018
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da očekuje vrlo "prljavu kampanju" za izbore u Beogradu i najavila da će se uključiti u tu kampanju, u meri u kojoj joj to dozvoli radno mesto. "Očekujem izuzetno prljavu kampanju u kojoj se ne biraju… »

Tragedija kod Mirijeva: Dva muškarca stradala u nesreći u lovu

Večernje novosti 14.01.2018
U lovu kraj Mirijeva u nedelju stradao Božidar M. (75). Vremešni lovci napravili kobnu grešku. Božidar M. (75) nastradao je u nedelju ujutru u Mirijevu, pošto ga je, tokom lova, I. V. (77) nehotice usmrtio hicem u glavu. Nesrećni lovac preminuo je… »

Pogledajte kako je izgledao veličanstven vatromet na proslavi Srpske Nove godine ispred Hrama Svetog Save (video)

Srbija danas 14.01.2018
Beograđani slave. Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici dočekali su pravoslavnu Novu godinu ispred Hrama Svetog Save. Tim povodom ekipa portala uputila se na ovu lokaciju, a kako je doček izgledao pogledajte na prilogu ispod:… »