Arhiva » Vesti » Glas Zapadne Srbije 14.01.2018

Odbornici u utorak o budžetu za 2018. godinu

Glas Zapadne Srbije nedelja, 14. januar 2018.

Lučani - Odbornici Skupštine opštine Lučani, na sednici koja je zakazana za utorak,

razmatraće predlog odluke o budžetu za 2018. godinu, zatim rešenja o razrešenju i imenovanju vd direktora JKP „Komunalac“ i člana Nadzornog odbora Doma zdravlja.

Razmatran će biti predlog odluke o realizaciji budžeta, u delu planiranih rashoda za usluge socijalne zaštite za 2018. godinu, kao i predlog odluke o učešću opštine u kapitalu JP „Dragačevo put“ Guča.

Pred odbornicima će se naći predlog odluke o upisu imovine u poslovne knjige, ali i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na akte JKP „Duboko“ o programu poslovanja, ceni za 2018. godinu, kao i neraspoređenoj dobiti u 2015. godini.

Na dnevnom redu je i rešenje o davanju saglasnosti na akte JP „Rzav“ o poslovanju u ovoj godini, kao i korišćenju budžetske pomoći.

Odbornici bi trebalo da daju saglasnost na programe rada i finansijskog poslovanja ustanova i javnih preduzeća za 2018. godinu i to: Crvenog krsta, Centra za socijalni rad, Doma zdravlja, Centra za kulturu i sport, Javnog preduzeća „Dragačevo put“, Javno komunalnog preduzeća „Komunalac“, Predškolske ustanove „Naša radost“, Biblioteke opštine Lučani, Turističke organizacije.

Glas zapadne Srbije


Objavljeno na sajtu glaszapadnesrbije.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Budžet Guča

©2018 Netmark d.o.o.