Arhiva » Vesti » Glas Zapadne Srbije 14.01.2018

Ostali bez kuvane rakije i vina, ali ne i zabave

Glas Zapadne Srbije nedelja, 14. januar 2018.

Valjevo - U Valjevu se doček Pravoslavne nove godine ipak završio bez incidenta, koji su uoči novogodišnjih praznika najavljivani,

nakon odluke grada Valjeva i Gradskog odbora Srpske radikalne stranke (SRS), da se doček organizuje na istom mestu na Gradskom trgu u centru Valjeva.

Do toga nije došlo, jer je zahtev valjevskih radikala odbijen zbog toga što nisu dobili i dozvolu za korišćenje gradskog prostora.

Tako su članovi SRS i simpatizeri ostali bez kuvanog vina i rakije. Morali su se zadovoljiti zabavom uz trubače, ali u prostorijama stranke.

U organizovanom dočeku koji je priredio grad Valjevo pod nazivom "Kao nekad", prisustvovalo je nekoliko hiljljada Valjevaca, Lajkovčana, Šapčana, Kosjerićana, Ugljana i gostiju iz drugih suserdnih opština. Oni su nakon bogatog vatrometa i novogodišnjeg pozdrava gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića, prisustvovali programu u kojem je kao gost nastupio Šaban Šaulić.

"Prvi smo najavili organizovanje dočeka Nove godine na Gradskom trgu, ali smo ostali bez saglasnosti Policijske uprave u Valjevu iz formalnih razloga, zbog čega ćemo se žaliti nadležnima", izjavila za Glas zapadne Srbije, Željka Milićević u ime Gradskog odbora SRS u Valjevu.

GZS/J. Stojić


Objavljeno na sajtu glaszapadnesrbije.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Nova godina Valjevo SRS

©2018 Netmark d.o.o.