Izvor: Nedeljnik arhiva vesti 14.01.2018

Dragan Bujošević: Za "Nemanjiće" uopšte ne brinem, reč "bre" ne postoji u seriji

Nedeljnik 14.01.2018
Svi će imati dovoljno vremena da kažu ono što misle, kazao je generalni direktor RTS-a. Generalni direktor Radio televizije Srbije Dragan Bujošević rekao je u intervjuu današnjim Večernjim novostima da su negativne ocene o seriji "Nemanjići" na… »

Naučnici nemaju ohrabrujući odgovor kada je reč o klimatskim promenama

Nedeljnik 14.01.2018
Naučnici upozoravaju da promene padavina i isparavanja povezane sa klimatskim promenama mogu da utiču na povećanje verovatnoće domino efekta dugotrajnih suša i šumskih požara. Više od četvrtine kopna naše planete moglo bi u narednih nekoliko… »

Ivan Tasovac o Vučiću: Bolje da te gnu ujede, nego da ne čuješ telefon kada te zove

Nedeljnik 14.01.2018
Na opasku da nije ispunio očekivanja "takozvane druge Srbije", Tasovac je uzvratio da ni "druga Srbija" nije ispunila njegova očekivanja. Direktor Beogradske fiharmonije Ivan Tasovac ne kaje se što je prihvatio funkciju ministra kulture i informisanja… »

Vučić otkrio ko će biti nosilac liste za Beograd: Direktor dečje klinike u Tiršovoj kandidat za gradonačelnika

Nedeljnik 14.01.2018
Na listi od prvih 20 biće 3 do 4 člana Srpske napredne stranke. Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je da će nosilac liste koja nosi njegovo ime na beogradskim izborima biti Zoran Radojičić. Rekao je da će izbori biti raspisani sutra… »

Ko je Zoran Radojičić, Vučićev adut za Beograd: Urolog koji se našao u Oksfordovoj enciklopediji uspešnih Srba

Nedeljnik 14.01.2018
Predsednik je Republičke stručne komisije za zdravstvenu zaštitu dece pri Ministarstvu zdravlja. Profesor doktor Zoran Radojičić, prvi na izbornoj listi SNS za gradske izbore u Beogradu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd!", generalni je… »

Vajnstin se razveo: Mora da isplati 3.000 000 dolara

Nedeljnik 14.01.2018
Zgodna dizajnerka Georgina Čepmen zatražila je papire za razvod još u oktobru pošto su u javnost isplivale njegove gnusne radnje, a par je sada konačno potpisao papire za razvod. Producent iz Holivuda Harvi Vajnstin razvodi se posle skandala i… »

Devojka lidera UKIP suspendovana zbog uvreda na račun Megan Markl

Nedeljnik 14.01.2018
U porukama do kojih je došao tabloid Mejl (Mail on Sunday), Marni je rekla da će Markl "obojiti" kraljevsku porodicu. Devojka predsednika Nezavisne stranke Velike Britanije (UKIP) Henrija Boltona, Džo Marni, suspednovana je iz stranke zbog rasističkih… »

Vozi Miško: Riječanka se provela kao u filmu "Ko to tamo peva" vozeći se autobusom kroz Bosnu

Nedeljnik 14.01.2018
Neću sad spominjati mesta na kojima je Miško stajao jer nemam pojma kako se zovu, a i tome ne bi bilo kraja, ali da je Miško potpuno lud, shvatila sam negde oko Jajca * Neka sirota žena kraj mene grčevito se držala za naslon stolice i tupo zurila u… »

Skeniran mozak ljudi koji pate od ljubavi: To je kao zavisnost

Nedeljnik 14.01.2018
"Romantična ljubav je zavisnost", kaže autorka studije Helen E. Fišher * "To je snažna, divna zavisnost kada sve ide dobro, ali prestrašna zavisnost kada stvari krenu loše" Oni koji neutešno pate zbog propale ljubavi, možda za to imaju biološki… »

Matori, odraslo se: Pakao povratka posle praznika

Nedeljnik 14.01.2018
Sve stvari u Srbiji su estrada - i politika i protodržavni tabloidi. Zašto bi i sama država, verski praznici, Nove godine, bili bilo šta drugo do sama estrada. Oskar Vajld je rekao da život kopira umetnost. Kod nas je ta umetnost - jedino estrada… »