Politika arhiva vesti 16.01.2018

"Nema dijaloga u Briselu dok ne saznamo ko je ubica"

B92 16.01.2018
Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je da dijalog u Briselu neće biti nastavljen sve dok se ne sazna ko je ubio Olivera Ivanovića. "Dijalog se neće nastaviti sve dok ne dobijemo odgovor ko je ubio Olivera Ivanovića. Kakav… »

Formirana specijalna jedinica za istragu ubistva Olivera Ivanovića

Slobodna Evropa 16.01.2018
Nalaz obdukcije pokazao je da je čelnik inicijative "Sloboda demokratija pravda" Oliver Ivanović ubijen sa šest metaka iz pištolja zastava M70A, saopšteno je iz Kliničko bolničkog centra u Mitrovici. Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je… »

Ubistvo Olivera Ivanovića: Lider Srba sa Kosova usmrćen sa šest metaka, policija zna čije je bilo zapaljeno vozilo (video)

Blic 16.01.2018
Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je u pucnjavi koja se dogodila jutros oko 8.15 časova u Kosovskoj Mitrovici. Napadači još nisu pronađeni, kosovska policija ponudila je 10.000 evra svakome ko dostavi… »

Stigli rezultati obdukcije: Ivanović ubijen sa 6 metaka iz duge devetke! Pogođen u aortu i jetru - trenutno iskrvario!

Press 16.01.2018
Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", rekao je direktor Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović. "Postoji šest… »

SPS i JS predali Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu

Novi magazin 16.01.2018
Socijalistička partije Srbije i Jedinstvena Srbija večeras su Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) u Beogradu predale listu odbornika za izbore zakazane za 4. mart. Izborna lista nosi naziv "Koalicija Ivica Dačić, Socijalistička partija Srbije (SPS) –… »

Antić: Ubistvo Ivanovića je teroristički čin i napad na Srbiju!

Kurir 16.01.2018
BEOGRAD - Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić izjavio je danas da je ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, jednog od, kako je rekao, najdoslednijih boraca za mir i toleranciju na KiM kukavički i… »

Građani odali poštu Oliveru Ivanoviću (FOTO)

Beta 16.01.2018
U Hramu Svetog Save u Beogradu večeras gradjani pale sveće za ubijenog predsednika Gradjanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića. Okupio se velik broj gradjana, a mnogi od njih stoje ispred hrama sa upaljenim svećama u rukama… »

Inicijativa za doživotni zatvor uskoro u Skupštini Srbije

RTV 16.01.2018
BEOGRAD - Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave verifikovalo je 125.500 potpisa građana inicijative "Fondacije Tijane Jurić" za uvođenja doživotnog zatvora za ubice dece, maloletnika ili trudne žene, koji će biti prosleđeni Skupštini… »

Rasim Ljajić u suzama: Ne verujem da ćemo ikada da saznamo ko je ubio Olivera Ivanovića (video)

Večernje novosti 16.01.2018
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić nije mogao da zadrži suze govoreći o atentatu Olivera Ivanovića. BEOGRAD - Potpredsednik vlade Rasim Ljajić je izjavio danas kroz suze da će biti velika sramota za sve ako ne bude… »

"Crna Gora i Srbija posvećene razvoju najboljih mogućih odnosa"

RTS 16.01.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je u Podgorici da je Beograd zainteresovan za prava srpskog naroda koji živi u Crnoj Gori istakavši da to ne znači mešanje u unutrašnja pitanja te države. "Srbija i Crna Gora su bratske… »