Politika arhiva vesti 01.02.2018

Ministar odbrane: Vučić da ne ide u Hrvatsku

B92 01.02.2018
Beograd -- Mirovna politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića nema sagovornike u Hrvatskoj i zato smatram da predsednik ne treba da ide u Hrvatsku. To je poručio ministar odbrane Aleksandar Vulin. "Vučićeva poseta se među hrvatskim političarima… »

Premijeri Srbije i Slovenije razmenili dresove reprezentacija u futsalu

Beta 01.02.2018
Premijeri Srbije i Slovenije, Ana Brnabić i Miro Cerar razmenili su danas dresove reprezentacija u futsalu. Na kraju posete Sloveniji, Ana Brnabić poklonila je Ceraru srpski, a on njoj slovenački dres. Ana Brnabić je ranije danas sa slovenačkim… »

Lajtl: Vučić učinio mnogo, Vučić: Čast zbog priznanja

RTV 01.02.2018
BEČ - Predsednik Privredne komore Austrije Kristof Lajtl uručio je večeras u Beču predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću najviše priznanje austrijske privrede, "Veliku počasnu zlatnu medalju", istakavši da je učinio mnogo za svoju zemlju, region… »

Tači: Istražni organi vrlo brzo sa konkretnim rezultatima istrage ubistva Olivera Ivanovića

Beta 01.02.2018
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas da će istražni organi Kosova vrlo brzo izneti konkretne rezultate istrage ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Tači je na konferenciji za novinare kazao da je ubistvo Ivanovića… »

Tači bez pardona: Na Kosovu nema etnički motivisanih incidenata, Ivanovića ubila mafija!

Pravda 01.02.2018
Istražni organi uskoro će izneti konkretne rezultate istrage o ubistvu lidera SDP Olivera Ivanovića, najavio je na konferenciji za novinare "predsednik" privremenih šiptarskih institucija u Prištini Hašim Tači. Tači je rekao da prati rad organa na… »

Vučić i Dodik razgovarali o infrastrukturnim projektima

Večernje novosti 01.02.2018
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik su, u razgovoru o infrastrukturnim projektima od vitalne važnosti za povezivanje Srbije i Srpske. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik… »

"Iz Prištine nismo dobili nove informacije o ubistvu Ivanovića"

Vesti online 01.02.2018
"Priština nije dostavila informacije Srbiji dokle se stiglo u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića", izjavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i dodao da međunarodne institucije treba da reaguju i da "pritisnu Prištinu" da sarađuje sa… »

Brnabić u Sloveniji: Komisija za "Kekec" i Titove automobile (video)

Večernje novosti 01.02.2018
Na zajedničkoj sednici vlada Srbije i Slovenije na Brdu kod Kranja postignut dogovor. Radna grupa će "prebiti" međusobna potraživanja, prvi rezultati za tri nedelje. Cerar: Srbija u EU ključ za stabilnost regiona. LjUBLjANA - OD SPECIJALNOG… »

Vesić o Đilasovim namerama: Negove primedbe su smešne, on bi vraćao Beograd u prošlost

Srbija danas 01.02.2018
Predstavnik opozicije izgleda želi da ostanu saobraćajne gužve u Beogradu. Stari savski most neće biti srušen, demantovao je danas Goran Vesić Dragana Ðilasa, koji je ranije izjavio da će se zalagati da taj most ne bude srušen. Vesić, koji je… »

Đurić: Nema još usaglašenog pravno obavezujućeg dokumenta

Dnevnik 01.02.2018
BEOGRAD: Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić precizirao je danas da još ne postoji nešto što bi bio usaglašen pravno obavezujući dokument, koji se očekuje da Beograd potpiše sa Prištinom na putu ka EU. "Države članice nemaju usaglašen… »