Arhiva » Vesti » Srbija danas 05.02.2018

Ekskluzivno! Toni Cetinski živi "Kao u snu"! (video)

Slušajte novi singl!

Srbija danas ponedeljak, 5. februar 2018.

Ako si jedan od najtraženijih pevača u regionu, godinama si u vrhu scene, a generacije obožavaoca te podržavaju u radu, možeš slobodno reći da živiš svoj san.

Život iz snova, Toni Cetinski je pevač i čovek, koji uvek navodi ljubav kao svoj pokretač i životni moto, otpevao je u svojoj novoj pesmi "Kao u snu".

- Snovi postoje da bi se sanjali, no nisu svi snovi lijepi. Ova je pjesma ipak jedan od mojih lijepših snova. Zato će se po njoj i album zvati "Kao u snu". Nemojte nikada prestati sanjati o boljem sutra, nikada ne odustajte od svojih snova o ljubavi i životu, a ja vam želim da vam se ispune najbolji snovi, baš kao što su se ispunili i meni - poručio je ovom prigodom Toni.

I ovim singlom, kao i u slučaju poslednjih "Laku noć" i "Nemam sreće s tobom", koji su i dalje među najslušanijim pesmama, Toni pokazuje kako mu motiva ne nedostaje.

Foto: Promo

Isto tako, svoju neiscrpnu energiju i svežinu, pretače u koncerte koji su za sve posetioce jedinstveni muzički doživljaji, kojima se stoga, bez obzira gde nastupao, uvek rado vraćaju.

Uz novu pesmu, Toni je najavio još jednu muzičku poslasticu, veliki koncert 26.04. u beogradskom Sava centru. Nakon tri godine i tadašnja dva rasprodata koncerta u Sava centru, kojim je obeležio 25 godina muzičkog rada, ne sumnjamo kako će prepuni Sava centra s oduševljenjen dočekati novi koncert ovog pevačkog velemajstora. Ulaznice za koncert već su u prodaji, a možete ih nabaviti putem .

Toni i sam otkriva da mu nedostaje Beogradska publika, jer vrhunska publika mu daje pozitivnu energiju i kako sam ističe lako je sa takvom publikom.


Objavljeno na sajtu srbijadanas.com »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Toni Cetinski

©2018 Netmark d.o.o.