Arhiva » Vesti » Večernje novosti 08.02.2018

Novinaru "Večernjih novosti" onemogućeno da izveštava sa izborne skupštine Nove Srbije u Prijepolju

Novinaru "Večernjih novosti" Alemu Rovčaninu nije dozvoljeno da prisustvuje sednici već je zamoljen od strane obezbeđenja da napusti malu salu Doma kulture

Večernje novosti četvrtak, 8. februar 2018.  |  V.N.

U Prijepolju je održana Izborna skupština Nove Srbije na kojoj je prisustvovao i predsednik stranke Velimir Ilić. Novinaru "Večernjih novosti" Alemu Rovčaninu nije dozvoljeno da prisustvuje sednici već je zamoljen od strane obezbeđenja da napusti malu salu Doma kulture u kojoj je sednica održana dok je snimatelju užičke televizije 5 omogućeno da nesmetano radi svoj posao.

Prijepolje jedan od retkih gradova gde se stranka Velimira Ilića nalazi na vlasti i u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom. U proteklih godinu dana kako u gradu na Limu tako i širom Srbije ovu stranku su napustili brojni članovi, poslednji primer za to je grad na Đetinji gde je ceo odbor u sredu 7. februara pristutio SNS pa je u tom gradu faktički Nova Srbija prestala da postoji.

PROČITAJTE I: Nova Varoš: Još lakše do radnog mesta

U nameri da saznamo da li se lider stranke Velimir Ilić plaši da bi sličan scenario mogao da se dogodi i u Prijepolju novinar našeg lista otišao je na skupštinu stranke koja je bila javna i otvorena za javnost, međutim umesto mogućnosti da dobije odgovor na to pitanje zampoljen je da napusti prostorije.

Inače, pored pristalica Nove Srbije skupu su prisustvovali funkcioneri nekoliko strankana i to Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, zatim Stranke dekokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina, Pokreta socijalista Aleksandra Vulina i osnivač lokalne Demokratske partije Sandžaka Bahrija Beganović.


Objavljeno na sajtu novosti.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

VEČERNjE NOVOSTI: Našem novinaru onemogućeno da izveštava

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 8. februar 2018.

Bruka: Novinari izbačeni sa Izborne skupštine Nove Srbije

Glas Zapadne Srbije četvrtak, 8. februar 2018.

©2019 Netmark d.o.o.